24.2.2013

Blogikirppis Anne Klein-kello ja juhlatopit, neuletakki ja huppari

 Tämä Blancon tummansininen pusero koko : S, pitkän mallinen 95 viskoosia ja 5 elastaania. Hintapyyntö 15€. Uutta vastaava.


 Valkoinen toppi paljettikoristein, koko s/m (ilmeisesti yhden koon)100%polyester, ovh 30e nyt 12,50€. Yhdessä kohtaa muutama nyppy. Muuten hyvä kunto pari kertaa käytetty.
 Pinkki paljettitoppi, pitkä malli, koko S  95 polyester ja 5% elastaania, hintapyyntö 15€.

Musta toppi mustin paljetein edestä ja takaa. koko S, uusi.  95%Viskoosia ja 5% elastaania. Hintapyyntö 20€. Rypytys rintojen kohdalla ja takana selässä missä paljetit loppuvat.

 Turkoosi  toppi isoilla paljettien tyylisillä koristeiella edestaä. Takana rypytys ja edessä samoin kuin tuossa mustassa topissa. 97 polyester ja 3 elastaania, kaunis malli ja uusi. Hintapyyntö 20€.

 Vaalean pinkki huppari, ihanaa pehmeää kangasta. Hihoissa paikat peukaloille.  Koko M (ei isoa kokoa). Sopii treenitakiksi tai muuten vain. Outfitter nation-merkki. Pari kertaa käytetty, ei pesty, puhas kuitenkin. Sivuilla kiva resorikoristus. Hintapyyntö 15€.

 Sähkönsininen neuletakki, Blanco-merkki, koko M. Uutta vastaava. Kuvassa vaalea pallo tuli salamasta. Tuote ollut kaapissa, joten en silittänyt sitä, siksi näkyy juovia. Mutta jos haluat tämän, niin silitän sen suoraksi. Tuote priima kuntoinen. Hintapyyntö 12,50€.
 Anne Klein -kello. Amerikkalainen brändi. Pidetty muutaman kerran, uutta vastaava. Hintapyyntö 80€. Uuden hinta puolet enemmän. Luovun siksi, kun en osaa kelloa pitää vaan käytän kännykän kelloa.


3 kommenttia:

  1. Myyty turkoosi, pinkki ja valkoinen on ehkä jo varattu.

    VastaaPoista
  2. Mitenkähän saisin ostettua tuon AK:n kellon sinulta.

    VastaaPoista
  3. Laita mulle s-postia😊

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com