7.2.2014

Puhdas koti ja hyvä olla

Tänään vapaalla ollessa on tullut puunattua joka puolelta kotia. Nyt kaikki kiiltää ja pölyt on ajettu pois. Sinisaumaharjalla puunasin keittiön laattalattian saumoja, käsi vaan kipeytyi hommasta. Huomaa kyllä, että saumat lähti puhtaiksi. Korkea katto on vähän ongelma, kun kattoa ei pysty pesemään helposti, pitäisi olla tikkaat. Mutta kaappien päälliset on puhdistettu nyt.Nyt on kiva hetki istua rauhassa ja nuuhkia sekä ihastella puhdasta kotia. Matot tuoksuvat myös raikkaalle ulkoilmalle. Mietinkin, että meidän villamatot ovat kestäneet käytössä jo kahdeksan vuotta. Ne eivät pölise eikä kerää pölyä. Puhdituksesi riittää imurointi ja talvella lumipöllytys. Huomenna jos ehdin, niin haen Askosta keittiöön yhden muovimaton, koska jalan alla on kivempi olla pehmeää kovaa laattalattia vasten.
Näitä kannattaa ostaa pieniä Fazerin Teksaspullia pakastealtaasta. Nopeasti herkkupullia 15 minuutissa.

Tänään kaivettiin joululahjakin esille, Pentikin tuikkuteline. Nyt se ilahduttaa keittiön pöydällä. Tytär sitten otti minun entisen Pentikin ajattoman tuikkujutun kukkamaljakoksi opiskelijaboxiin, näin sitten meillä vaihdellaan tavaroita talosta toiseen. Ekolgista tämäkin.

Tänään sain Royal-tuotteesta näitä handmade-lappuja ja kokolappuja. Nopea toimitus kolmeneljä päivää vain. Jos tarvitset näitä niin www.royal-tuote.comReipasta ja rentoa viikonloppua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com