14.3.2014

Valaisinratkaisuja keittiöön Ikeasta

Tässä postauksessa toin esille keittiön valasimia täällä .

Ikeasta valikoitui sitten tämä Foto-valaisin kirkkaan metallin värisenä keittiöön. Kooltaan tämä on suuri ja valaisee juuri ruokapöydän. Valoa ei tule paljoa ympäristöön, vaan tuohon pöytään. Sisälle saa laittaa niinkin suuren watti määräisen lampun kuin max 100w.Tykästyin Ikean Haaparannan eräässä keittiössä olleisiin valkoisiin lasisiin  valaisimiin, mutta niitä ei valaisinosastolla ollut (kuva alla). Toisesta myymälästä olisi voinut ehkä saadakin nämä ostettua. Foto valaisimia on nyt yksi keittiössä, vaikka kahdellekin on katossa paikka. Upotettuja halogeeneja on monia katossa ja kahdessa eri kohtaa myös spotit, joten valaistusta on riittävästi. Mutta ulkonäöllisesti ehkä toinen Foto tai vastaava pienempi versio voisi olla näyttävä katossa.Kauniit valkoiset lasiset varjostimet

Foto-valaisin tummanharmajana
 Aurinkoista viikonlopun alkua! Täällä aurinko on koko päivän paistanut, mikäs sen ihanampaa kuin valoa runsaasti talven jälkeen.
 

3 kommenttia:

  1. Minäkin hain keittiöön valaisimen ikeasta, olikohan Jära nimeltään. Ihastelin sitä uutuutta, Nymöä mutta se ei ollutkaan livenä niin siistin näköinen kun oli kasattava tuote. Ikeasta kyllä löytyy vaikka mitä kivaa!

    VastaaPoista
  2. Ikean valaisimet ovat ihan laadukkaita ja kauniita.Ovat kestäviä ja hinnaltaan edullisia.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com