23.6.2014

Inspiraatiota terassille kuvien kera

Matkalta tarttui kivoja ideoita mukaan kodin terassille ja pihalle. Pinnatuoleja monet tuunailevat, niin tässä tämmöistä väri-ideoita pastellisävyissä. Kivat vaikka ovatkin eri värejä!


 
Portit, köynnökset ja muuratut kiviseinämät ovat aina ihailun kohteeni. Porttia olen omaan kotiin haaveillut tai muurattuja pilareita etupihan kävelysisäänkäynnin eteen, mutta ovat vielä unelmalistalla. Humalajaköynnöstä meillä kasvaa takapihalla säleikköä vasten, on myös kiitollinen hoidettava. Sähäkkä väri tuo turkoosi, mutta menisi kesämökillä ainakin? Vai kuinka?
 
 
 
 
 
Tässä on laitettu pelargonioita muuriaidan päälle. Pelargonia on helppohoitoinen kesäkukka. Vanhoja rakennuksia kun puretaan, niin kannattaa ottaa talteen vanhoja tiiliä. Valmiiksi kuluneista tiilistä saa vaikka mitä kivaa omaan puutarhaan tai terassille tehtyä. Vaikka ihan latoo tiiliä pienen kasan ja laittaa päälle kukka-asetelman ruukussa.  
 


 

 Pienillä yksityiskohdilla saa terasille jotain kivaa jujua. Meillä nämä ötökkäsomisteet (Partylite) on ripoteltu kolmeen paikkaan, osa pöydällä ja osa lattialla sen vuoksi, että niitä voi pikkkuvieraat tutkia ja iltaisin voi karkottaa hyttysiä polttamalla sitruunantuoksuisia kynttilöitä tai Partyliten Scent Plus Meltsejä.



 
 


Tämä pieni matkakaverini ehti tutkia jos mitä matkallamme:)Tässä kuvassa taisi lähinnä kiinnostaa nämä vesilammikot odottaessamme laivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com