22.8.2014

Ihana mummolan piha ja värikkäitä värejäKesällä piha on täynnä värejä ulkona. Näitä värejä tarttuu kotiin sisällekkin, vaikka valkoinen on lempiväri. Marimerkon keltaharmaat (kuva kyllä näyttää sinisiä "kiviä") Kivi-servetit oli pakko napata Halpa-Hallista mukaan. Ikean viherävalkoraidallisia servettejä tuli viime reissulla ko. kauppaan ostettua läjä. Oli kauden loppujäämiä laitettu pussiin. Keltaista ja vihreää kuin mummolan auringonkukat. 


Meillä on mummolassa aivan ihana piha ja puutarha. Olen siitä tänne aiemminkin laittanut kuvia. Piha on iso ja vaatii paljon hoitamista, mutta vanhemmat tykkäävät ja vielä jaksavat siitä huolehtia. Syysleimut ja muut syksyn kukat kukkivat. Nyt olemme siellä vanhan talon paikalle rakentaneet autotallia vanhoista elementeistä. Tänään on laitettu maalia pintaan (punamultaa ja valkoista), niin eipä paljon erota onko 70-luvulla tehdyt elementit. Hienoa uusiokäyttöä. 

Kivaa ja lämmintä viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Ihana puutarha ja sen kukkaloisto! ��

    VastaaPoista
  2. Eri aikaan siellä aina on jotkut kukat kukassa. Iso työ huoltaa puolen hehtaarin tonttia, kun melkein koko ala nurmikkoa.Piha on kyllä nätti.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com