20.9.2014

Valoisaa valkoista sisutuksessa auringonpaisteessa

Vielä kun on aurinkoisia päiviä, niin saa kivoja kuvia kameralla otettua. Valonsäteet tuovat omia varjoja kivasti kotiin sisälle. Kirpparilta löytyi uudet Finlaysonin tyynyliinat paketissa, joissa on hauska graafinen kuviointi. Voi olla ettei tätä Pikkkutiima-sarjaa ole enää tuotannossa.  Siwassa oli Risto Matti Ratian kodintekstiileistä keräys menossa, niin sieltä tuli ostettua näihin sopivat Ulappa-puuvillasatiinilakanat. Kun vielä eteen tulee sopiva pussilakana- tähän graafiseen kuosiin sointuva- niin sen ostan. Siwoissa on aina jotain kamppiksia menossa, joissa on laadukkaita suomalaisia tuotteita mahdollista hankkia, kun on merkkejä kerännyt kuponkiin tarpeeksi. Vinkkinä, että ovat myös hyviä joululahjaideoita! 





Tyynyliinat: Finlayson, Pikkuktiima
Päiväpeite: Luhta







Verhot: Ikea
Kalusteet: Ikea


Kello: The Ball Clock

Jospa vielä aurinkoisia päiviä riittäisi tälle syksylle!Olin ensimmäistä kertaa voittanut blogiarvonnasta! Kannattaa käydä kurkkaamassa näin ihanat Heidin checklistbyblond.casablogit.fi blogisivut ja käydä tykkäämässä uudesta sisustuskaupasta:  Deco Corner.  Joskus voi onni suosia!

6 kommenttia:

  1. Toivotaan, että valoisia päiviä jatkuisi vielä pitkälle syksyyn!

    VastaaPoista
  2. Hei Jaana!Pehmeät myös,kiiltävää ja ohutta puuvillaa 100%.Oisko puuvillasatiinia.Lempeät päälle!

    VastaaPoista
  3. KIvan näköistä :) Olisi ehkä kivempi jos kuvat olisi isommat? Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin jos et oo vielä osallistunut! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun vinkkasit kuvien koosta!täytyy laittaa suuremmiksi.käyn osallistumassa arvontaasi!

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com