24.1.2015

Herkuttelua lauantain kunniaksi

Onneksi nyt pakkanen on kääntynyt laskuun, ja tarkenee pistää nenänkin tuonne ulos. Uunia on lämmitetty ahkerasti, että ei tuo sähkömittari raksuta ihan vinhaa vauhtia. Eilen fiilistelin uusia kevään kuvastoja tutkien netin syövereistä mm. House Doctoria. Monta ihanaa ihanaa juttua sieltä bongailin, mustavalkoinen aurinkovarjo ja muuta mukavaa terassille. Surffailu jatkuu vielä tänäänkin. Oletko sinä löytänyt jotain sisustusjuttua kotiin uusista katalogeista?

Tänään innostuin tuoksukynttilöitä polttelemaan, kun kirpparilta ostin kaksi Partyliten somistetta (Illusia). Tuoksuna oli Just desserts-tuikkivat, ja kivasti ne heijastui näissä uusissa somisteissa. Samalla tein urakkaa ja laitoin valokuvia viime vuodelta albumiin. Harmittelin, kun PhotoBox:n kuvissa ei ole takana päiväyksiä, että olisi helpottanut laittaa niitä aikajärjestykseen.




Viikolla tehostin hedelmien syöntiä, joten yhtenä iltana tein uuniomenoita ja toisena iltana paistoin banaaneja siirapin kera. Tässäpä ohjetta niihin:

UUNIOMENAT (2 hengelle)

3 omenaa (voit pilkkoa haluamaasi kokoon)
4 dl luomukaurahiutaleita (voi myös laittaa enemmän)
1,5 dl fariiniskokeria
5 rkl voita tai margariini

Rasvaa uunivuoan pohja, levittele omenat ensin ja päälle täyteseos. Laitoin rasvan nokareina päälle. Paista 175 astetta n. 10-15 min. Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai -jäätelöä.

PAISTETUT BANAANIT (2 hengelle)

2 BANAANIA
0,5 dl siirappia

Paista banaanit pannussa öljyssä pehmeiksi. Ripottele päälle siirappia ja tarjoile heti. 




7 kommenttia:

  1. Mulla on samanlaiset somisteet! :)

    VastaaPoista
  2. Näitä vaan tulee kerättyä,vaikka onkin monia jo.Välillä kaappiin ja vaihtelee.

    VastaaPoista
  3. Njamii, hyvältä kuulostaa! :)

    VastaaPoista
  4. Nopeita ja helppoja jällkäreitä, myös terveellisempiä

    VastaaPoista
  5. Pikanttilisä siirappia tai fariinisokeria pikkiriikkisen,niin hyvää on.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com