9.1.2015

Uusi blogi pukeutumisesta, kauneudesta ja meikeistä naisille

Jos olet kiinnostunut puketumisesta, kauneudesta, meikkauksesta, kuntoilusta ja muodista, niin käy tutustumassa Sannan uuteen blogiin! Käy kurkkaamassa ihastuttava blogi www.tigrislilia.blogspot.fi !

Oletko hyödyntänyt alennusmyyntejä? Viime viikonloppuna ostin alesta Flippa K:n ja Vero Modan perusvalkoisia pitkähihaisia trikoopaitoja, Christelle&Co:n puuterin värisen neuleen ja oikein ohutta kangasta olevan Vilan paitapuseron. Kummasti taas piristi vaatevalikoimaa aamuisin!


Hauskaa viikonloppua!!

8 kommenttia:

  1. Hienoja löytöjä, aina piristää arkea :). Ja kiitos blogiuutuuden esittelystä, kävin heti klikkaamassa itseni lukijaksi.

    VastaaPoista
  2. Kummasti piristää ja nämä oli -40%alessa.Pukeutumisvinkkejä on kiva saada sekä meikkaukseen,niitä tuolta uudesta blogista odotan.

    VastaaPoista
  3. Kauniin sävyinen neule! <3 Mä en ole päässyt käymään vielä lainkaan aleostoksilla :/ Vaatteita on oikeastaan tarvitse, mutta sisustuspuolta tekis mieli käydä katsomassa ;)

    Kivaa sunnuntaipäivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neule on ollut laadukas ja hyvä päällä.Ajaton tuo puuterin väri.Sisustusjuttuja voisi käydä kans hankkimassa,ne piristää myös kummasti!

      Poista
  4. Hienoja löytöjä olet tehnyt, itse ostin alemyynneistä kahdelle tytöilleni talvisaappaat, jotka oli 50 prosentin alessa, säästin siis 60 euroa:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sait hyvällä alennuksella ja mukava säästö lompakolle!

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com