11.4.2015

Paljun lämmitys ja kihlaparille onnea!

Starkista ostettu palju on lämmittetty muutaman kerran talven aikana. Talvella menee paljun täyttöön (2 kuutiota) aikaa noin kolme tuntia tavallisesta hanasta ulkona. Lämmitykseen menee n. 4 -5 tuntia. Meillä on lämpötila silloin noin 36. Se on mielestäni sopiva, jos on pakkasta ulkona. Upea on katsella tähtitaivasta ja pihalla on pimeää. Kesällä oli ongelmana se, että kuiva palju vuoti kuin seula. Talvella tätä ongelmaa ei ole. Paljun jälkeen ei ole edes välttämättömyys käydä saunassa, lämpö tulee tuosta paljusta. Suosittelen!
Laitan tähän teille myös ihailtavaksi tuon videon Font Mágica de Montjuic -suihkulähteen esityksen. Tämä on omistettu esikoisen kihaljaispäivän kunniaksi tänään. Olen kuvannut tämän Samsungin kameralla, mutta musiikkia en saa tähän mukaan, vaikka kuuluu kännykässä.


On muuten opettelua videon laittaminen tänne blogiin, mutta toivottavsti nautit tästä videosta! Arvonta on myös tulossa viikonloppuna, ole kuulolla!!

2 kommenttia:

  1. Voi, itsekin haaveilen paluusta tai muusta pulahtamispaikasta, varmasti rentouttavaa! Onnea kihlaparille <3

    VastaaPoista
  2. Suosittelen paljua, jossa sisällä muovinen sisus. Helppo pitää puhtaana ja ei ole vuoto-ongelmia. Mutta kiva se on, kotispa.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com