7.6.2015

Ihonhoitoon vinkkejä

Mitäpä me naiset emme kauneutemme eteen tekisi. Olen aina joutunut hoitamaan ihoa, kun kuulun siihen kastiin, joilla iho on välillä kuiva korppu. Nyt kesällä kokeilussa on ollut Beautycycle (air age repair) valkoinen sarja ikääntyvälle iholle (+35v). Kesällä on tärkeää, että ihonhoitotuotteissa on
suojakertoimia. Kesällä kannattaa myös suojata ihoa esim. päivä -ja värivoiteella. Iso lierihattu kannattaa varata aurinkoisella säällä päähän, jos oleskelet ulkona. Oma ihoni on kuiva ja ohut. Tässä sarjassa päivävoide on hyvän "paksu" ja täyteläinen. Päivävoiteen alle laitan lorauksen kasvovettä ja silloin tällöin tulee kasvovettä laitettua myös muutenkin kasvoille, jos ihoa kiristää tai se tuntuu kuivalle.

Puhdistumaito on myös mieleiseni; pehmeä ja hellävarainen. Tuoksua tässä sarjassa ei ole nimeksikään. Oma ihoni on voinut hyvin käyttäessäni näitä tuotteita. Tuotteet ovat luonnonkosmetiikasta tehtyjä. Iho pitää puhdistaa aamuin illoin.
Tämä Body Serieksen kosteuttava käsi&vartalovoide (lotion) sopii koko perheelle käytettäväksi. Meillä tätä on lotrannut kaikki. Siskoni lapsille tämä on ollut hyvä voide atooppiseen ihottumaan. Hinta n. 10€/400ml. Tässä on myös suojakerroin, että sopii myös aurinkovoiteeksi.Amway -sarjaa myy verkostomarkkinoijat.Hyvä ystäväni myy näitä tuotteita,tilaus tulee viikossa.


Riittävä uni ja terveellinen ruokavalio ovat myös iholle hyväksi.Aurinkoa myös kohtuudella;vaikka nyt ei sitä ongelmaa ole,kun ulos katsoo.Leppoisaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com