24.8.2015

Mattoa olohuoneeseen


Mattohaaveita

kuva lainattu: http://en.housedoctor.dk/-/soft-home/rugs/Ad0220Joskus sitä kuvissa ihastuu ihan noin vain johonkin tuotteeseen, kuvioon tai väriin. Omaan silmään osuu blogeissa, instassa ja pinterestissä House Doctorin matto. Sitä on ollut esillä eri kokoisena ja malliltaan on House Doctor Ado220. Onkohan kenelläkään kokemusta, miten toimii lattialla? Meillä olisi kriteereinä: ei ime pölyä itseensä, helppo imuroida ja tuulettaa, säilyttää kuosinsa pesun jälkeen ja on ryhdikäs. Tämän maton koostumus on puuvilla, polyester ja viskoosi, joka vaatii sitten kemiallisen pesun.

Meillä on ollut paksuja mattoja, mutta ne ovat raskaita tuulettaa. Osa kerää myös pölyä. Villamatot ovat käteviä, kestäviä ja eivät pölise. Nyt vain on sellainen fiilis, että ohut matto on in:)

 Maanantai-illan mattoterveiset!8 kommenttia:

 1. Matot ovat koiraperheen ikuisuus ongelma! Pesen matot kesällä itse, mutta jouluksi ja pääsiäiseksi vien ne pesulaan. Se on aika kallista lystiä. Toisaalta, kun ostaa hyvän maton, se kestää ikuisuuden. Villa on kestosuosikkini, mutta nuoriso haluaa valkoisia puuvillamattoja ja mies nukkamattoja:)

  VastaaPoista
 2. Meillä on sitten kissa, joka karvottaa. Onhan ne nukkamatot kivoja ja pehmeitä jalan alla. Kesällä täällä pestään mattoja. Puuvillaisissa matoissa on sitten tullut ongelmaa, kun värit leviää ja ne menettää muotonsa. Että siksi olisi hyvä ja lähes täydellinen matto haussa.

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen matto! Ei oo kokemusta tästä matosta...Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin tästä.Kivaa viikkoa sulle!

   Poista
 4. Kaunis tuo matto! Meillä on kanssa mattohaaveita ilmassa, minä haaveilen tällä erää villamatosta (blogissani on muutama vaihtoehto), saas nähdä milloin saan toteutettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käynpä katsomassa mitä sulla on mietinnässä!

   Poista
  2. Nyt on matto tilattu, saas nähdä köykö meille ja miten mahtaa koirien kanssa toimia...

   Poista
 5. Mukavan näköinen matto :) Ei ole ikävä kyllä kokemusta tuosta matosta :(

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com