20.12.2015

Joululahja ideoita

Viime jouluna ihastuin tähän mustikanmakuiseen jouluglögiin, jota valmistaa kuopiolainen Lignell&Piispanen. Ostin näitä joululahjoiksi niille aikuisille, joille jo on kaikkea. Tämä pakettiin ja päälle omia valkoisia joulukoristeita, joita on vilahdellut täällä blogissakin. Darvin massasta tehdyt koristeet ovat olleet hyvin suosittuja diy-juttuja tänä jouluna. Glögi on sopivasti makea ja mustikkainen, jos haluaa pehmeää makua glögiinsä.



Kolme vuotias sai jo aiemmin ensimmäiset luistimet, ja siihen hankin kypärän, että uskaltaa lähteä jäälle. Kypärän väri on pinkki, kun se nyt vain oli niin hyvä väriltään. Hintaa tällä oli Kärkkäisellä 15€. Prinsessamekko on yksi joululahja, vaikka hän ei vielä niin prinsessaleikkejä leiki. Mekko on myös Kärkkäiseltä n. 14€.


Mielestäni myös koristellut piparkakut ovat hyvä lahjaidea. Jos et jaksa tehdä itse taikinaa, niin kaupasta pakastealtaasta saa valmista taikinaa. Valkoisia sydänhelmikoristeita oli S-marketissa myynnissä. Helmet ovat olleetkin sisutuksessa nyt oikein IN tänä talvena.



Joulukukat ovat myös aina yksi helppo lahjaidea! Kukkakaupasta saa taidolla sidottuja kimppuja tai asetelmia. Itse olen ostanut myös marketeista kukkia.


Joko joululahjat ovat hankittu vai teetkö vielä viime hetken ostoksia?

13 kommenttia:

  1. Hyviä joululahja ideoita ❤️ Minä olen jo lahjat ostanut, paketoinut ja osan olen jo toimittanutkin odottamaan jouluaattoa.Hyvää jouluviikkoa ❤️

    VastaaPoista
  2. Vielä täytyy vähän käydä ostoksilla, mutta suurin osa on hankittuna. Minä sain töistä viime vuonna tuota glögiä työkavereilta, täytyneekin maistaa sitä :)

    VastaaPoista
  3. Oi tuo glögi kuulostaa ihanalta. Ihania joululahjoja! Rauhaisaa joulua

    VastaaPoista
  4. Lahjat on hankittu ja paketoitu. Nyt vain odotellaan aattoa. Tuo glögi vaikuttaa herkulliselta. Kelpaisi :). Ihanaa joulunaikaa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tykkää pehmeästä ja hiukan makeasta glögistä eikä niin punaviinipohjaisesta, niin tuo on erinomainen valinta.

      Poista
  5. y espero que tengas una linda Navidad y este 2016 te depare buenas nuevas junto a tus seres queridos
    Cariños

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merry Christmas and Happy New Year to you!

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com