11.2.2016

Kevyt siivouspäivä

Tänään on ollut kevyen siivouksen päivä, kun edellisestä siivouksesta on jo aikaa tovi. Osan matoista vein ulos tuulettumaan, osa imuroitu ja lattiat mopattu nopeasti. Kummasti huoneet raikastuivat ja eilen kävin luottokukkakaupassani hakemassa tulppaaneja kotiin ystävänpäivää juhlistamaan. Olen etsinyt ruukkutulppaaneja ja eilen sitten tärppäsi. Myyjä sanoi, että ne voi sitten kesällä istuttaa myös ulos. Tulppaanit ovat nimeltään Popcorn-lajia; näyttävät myös niiltä.

Täytyy taas vinkata, että Askon tarjouslehtinen sisälsi kivoja tarjouksia, jos haluaa keväistä sisustusta kotiin. Matoista  ja sohvista oli hyvät tarjoukset myös. Terassille aioin hakea kesäksi tuon Agadir -maton, joka kestää myös kosteutta.
Huomenna on muuten tulossa arvontaa tänne blogiini, jotain kivaa Aarikan juttua! Joten huomiseen!

6 kommenttia:

 1. Kyllä pienikin siivous piristää kummasti. itsekkin olen tuota Agadir mattoa himoinnut jo kesästä saakka. Suloista viikonloppua Aikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaa kyllä siivouksen jälkeen huoneen raikkauden, ja nyt illalla kiva laitella kynttilät palamaan. Tuo matto on nyt muuten tarjouksessa! Kannattaa hakea, jos on tarvetta.Kivaa viikonloppua myös sulle. Käy huomisesta alkaen sitten osallistumassa arvontaan täällä.

   Poista
 2. Ihana tuotulppaanilajike! Tosiaankin kuin popcorn! Mä ostin noita tavallisia (mies ja tytär siivosivat jo eilen)ja niin tuli kevät olkkariin! Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta oli kans oikein kaunis kerrottu tulppaanilajike. Näyttää ihan poppareilta ja väri taittuu hiukan kellertävään myös. Ajattelin myös, että saa viikonlopun harrastella omia juttuja, kun on siivous tehty jo. Kivaa viikonloppua myös sulle ja huomenna laitan tänne arvonnan pystyyn, käy osallistumassa!

   Poista
 3. Ihanat ruukkutulput. Mun ruukkuostos ei onnistunut yhtä hyvin.

  VastaaPoista
 4. Ihania tulppaaneja ja narsisseja! Mukavaa viikonloppua ♡

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com