2.8.2016

Vinkkejä siivoukseen ja pyykkiin

Vinkkejä siivoukseen saat tästä postauksesta. Minulla on ollut iänikuinen siivoussankko, joka alkoi vanhuuttaan halkeamaan. Kävin ostamassa uuden Sini siivousämpärin ja kummasti sitä innostuu siivouksesta näinkin pienellä jutulla. Sankko on ihanan turkoosi ja siihen kuuluu vielä tuollainen puristin, mutta sitä en käytä,kun moppini on sellainen leveä. Eli ei mahdu tuossa puristimessa puristamaan. 

Sini- tuotesarja on suomalainen vanha tunnettu merkki, ja minun moppi on varmaan ollut jo viisitoista vuotta käytössä. Luutuosa on vain välillä pitänyt hankkia uusi, mutta todella kauan se on käytössä kestänytkin. Sini- sarjaan minulla on myös laattojen välit puhdistava harja, joka liitetään luutuosan moppivarteen vain kiinni. Sinituoteperhettä on tarjolla koko kodin ja pyykin puhtaanapitoon. 

Hyvillä siivousvälineillä siivoaminen on paljon mukavampaa ja tulee myös siivottua paremmin. 


Lisäksi kauppareissulta ostin uuden sinisen pyykkikorin, johon voi laittaa märät tai kuivat vaatteet. Ja siksi täällä onkin pesty nyt pyykkiä oikein olan takaa. Ostin lisäksi uutta ruotsalaista ihoystävällistä nestemäistä pesuainetta. Yritin etsiä hyvää suomalaista vaihtoehtoa, mutta en löytänyt muutakuin tuon Lv:n ja Erisanin. Meillä viemäriputki ei tykkää zeoliiteistä ja muista myrkyistä. Että näin helposti siivouskin voi sujua uusilla silmiä hivelevillä väreillä.


1 kommentti:

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com