12.8.2016

Vihannesten ja hedelmien säilytysvinkit

Tilasin naapurin Tupperin kutsuilta lisää vihannesten säilytysrasioita jääkaappiin. Olen jo vuosia sitten ostanut ensimmäisen VentSmart-nimisen rasian ja todennut, että vihannekset pysyvät parempina näissä rasioissa jääkaapissa. Varsinkin porkkanat alkavat helposti limottua ja kasvaa juuria muovipussissa. Rasioissa voi myös säilytää hedelmiä, kuten kuvasssa näkyy. Rasioissa on tuollainen ilmalukko, jolla ilmanvaihtoa voi säätää eri vihanneksille erilaiseksi. Toinen kasvi tarvitsee enemmän ilmaa ja toinen vähemmän. Eri hedelmät ja vihannekset tarvitsevat erilaisia säilytysoloja. Kasvihuoneesta on tullut aika vähän satoa, mutta kesäkurpitsaa ja kurkkua menee tuonne jääkaappiin säilytykseen uusissa rasioissa. Tarjouksesta tilasin pienen Eazy- sekoittimen viidellä eurolla. Meillä käytetään paljon vihanneksia, ja niitä on aina oltava jääkaapissa. Tomaatteja on muuten tulossa paljon kasvihuoneessa, mutta saapa nähdä ehtiikö ne punastua ollenkaan. On vaan niin kylmät ilmat!

Tupperwarella on muuten aivan ihanan värisiä siivousliinoja, niitä tilaan seuraavilla kutsuilla. Siivousintoilijalle sopii myös kauniit luutut.


Aamupalalla omaa luomukurkkua ja tomaattia sekä sämpylää. Laitan kuvaa kasvihuoneesta viikon loppuna. Jos vaikka saisin vinkkejä mikä on vikana, kun ei oikein satoa tule.


Satatuhatta klikkausta on tässä blogissani tullut täyteen, joten arvontaa on tulossa!!

Onko Tupperwaren tuotteet tuttuja sulle?

3 kommenttia:

  1. Minulla on muutamia tupperwaren astioita ja olen niihin ihan tyytyväinen, siis tuttu tuotemerkki on.

    VastaaPoista
  2. En ole vuosikausiin ollut Tupperin kutsuilla, mutta ihanalta näyttää rasiat

    VastaaPoista
  3. Kivat rasiat!
    Tuppeen tuotteet on tuttuja. Viime vuonna olinkin yksillä
    kutsuilla. Ja itsekin olen joskus kutsuja pitänyt.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com