15.10.2016

Hullujen päivien ostoslistaa

Hullujen päivien sähköpostitarjoukset ja postin kautta jaettu lehtinen on tullut selattua useampaankin kertaa, johon olen merkinnyt, mitä oisin hankkia tänä vuonna. 

Kävin Stokkan hulluilla päivillä ihan myymälässä ja siellä on hauska olla tunnelmassa mukana. Mitä olin laittanut omalle ostoslistalleni? 

Minä olen etsinyt ja etsinyt pellavaisia tyynynpäällisiä. Pellavatyynynpäällisten metsästys taas jatkui; pellavaiset tyynynpäälliset olivat harmaassa värissä loppuneet ja sinisiä en sitten ostanut. Tämä tietää vielä käyntiä toisessa kaupassa.

Hay - merkkistä designtuolia katselin myös, mutta sitä ei ainakaan myymälässä näkynyt. Hay:n tuoli on valkoinen metallista tehty tuoli, joka sopii huoneeseen kuin huoneeseen. Kesällä sen voi laittaa terassille. 


Tänään on ollut perinteinen saunailta pihasaunassa ja pihvit paistoimme grillimökissä. Mielessä on myös käynyt kesäkeittiö-sauna-takkahuone-rakennelma; siitä jos alkaisi luonnoksia tekemään. Omakotitalossa riittää aina myös pihalla sisustamista ja uusien rakennusten haaveilua. 

Kesäkeittiö on ollut siksi mielessä, koska puugrillissä pihveistä tulee mielestäni erinomaisia verrattuna kaasugrilliin. Enoni aikoinaan keitti kesäkeittiön isossa padassa syksyn sienisadot ja hirvenlihat. Silloin se vain näytti niin kätevällä, kun samalla kertaa sai niin ison määrän keitettyä kerralla vaikka nyt niitä sieniä. 

Seuraavaksi sitten hyvää leffaa ja kynttilöitä poltellessa tämä ilta! Tuossa alakuvassa on tuikkusomiste, joka luo kivoja varjoja seinään. Huonekuusi on kasvanut paljon ja se on kiva vihreä sisustuselementti. Block-tarjoiluvaunu on siitä hyvä Design-hankinta, että sitä voi siirtää paikasta toiseen, kun siinä on rullat alla. 


Leppoisia lauantai-illan hetkiä!

13 kommenttia:

  1. Oi, ihanalta kuulostaa teidän lauantai-ilta <3 Ihanaa sunnuntaitakin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä nyt kaksi jo peräkkäin. Sellaista laatuaikaa:)

      Poista
  2. Stokkalla olisi kiva käydä pitkästä aikaa.. Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  3. Hayn pöytää mäkin katsoin netistä. Tuo rakennelma kuulostaa kyllä hienolta! Eiku suunnittelemaan :) Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  4. Ihanalle kuulostaa iltanne!

    VastaaPoista
  5. Teillä on ollut ihana lauantai-ilta ja minusta tuo pihasauna kuulostaa niin nostalgiselta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on innostuttu siitä pihasaunasta taas. Ja myös grillimökissä kokkailusta. Siinä on oma tunnelmansa, kun on hämärää ja ilta.

      Poista
  6. Minä kävin Hulluilla päivillä netissä ja yhden jutun tilasinkin ;)
    Kiva sunnuntaita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitähän olet tilannut? Blogissa esitteletkö?

      Poista
  7. En käynyt hulluilla päivillä nyt ollenkaan.
    Kivalta kuullostaa kesäkeittiö!
    Mukavaa sunnuntai päivää sinne!

    VastaaPoista
  8. Aika leppoisan kuuloinen lauantai teillä, mukavaa sunnuntai-iltaa myös!

    VastaaPoista
  9. Kiva postaus. Puugrillissä tulee ehdottomasti parasta ruokaa!

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com