20.10.2016

Kohti talvisempaa sisustusideaa ja joulua

Joulua on jo ollut tarjolla kaupoissa muutaman viikon ajan, Kauppakeskus Valkiassa oli kivoja House Doctorin paperitähtiä, joulukuusen palloja ja keramiikkatähtiä. Paperisia tähtiä oli eri kokoisia, ja tuo harmaa väri oli hyvä. Keramiikka tähtiä voisi itsekin tehdä diy- juttuna.  Paperitähdet ovat kivoja eri kokoisina ikkunoissa. Pikkuhiljaa voi jo alkaa fiilistelemään talvisilla sisustusideoilla.

Tällä hetkellä jouluisempi ja miksei talvea kohti mentäessä kodin terasseille sopii isot tai pienet sypressit. Meillä on yksi sypressi korkeassa ruukussa, joka on ostettu viime keväänä Tokmannilta. Vielä se saa olla ilman valoja, mutta laitan siihen pienet led-lamput. Lasiterassin katossa on roikkunut keväästä asti House Doctorin lamput, ja menevät ympäri vuoden esillä; eivät ole liian jouluiset. Niihin laitan välillä valot, jotka näkyvät myös ikkunasta sisälle.


Nuo Partyliten lyhdyt ovat kivat, ne ovat kooltaan oikein isot ja korkeat, ja niissä näkyy hyvin kynttilän loiste iltaisin. 

Reipasta loppuviikkoa!!

11 kommenttia:

 1. Kyllä se joulu alkaa jo pikku hiljaa tuntua ja näkyä kaupoissa ja ihmisten mielissä. Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on.Laitoinkin tuohon alle,että kaupat jo pullollaan joulutavaraa.

   Poista
 2. Ihanaa, kun kauppoihin on tullut jo joulukoristeita!
  Tuo Partyliten lyhty on kaunis!
  Kivaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään kävin Prismassa,joulua ihan tosissaan oli tullut.Halloween juttuja kuitenkin ostimme.Ilmapalloja ja hämähäkkipannan.

   Poista
 3. Ihana tuo lasitettu terassi. Sinne voi laittaa vaikka mitä kivaa esille, kuten tuon sypressin ja lyhdyn. Ihanaa viikonloppua 💕

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana lasitettu terassi teillä onkaan ja olet kyllä oikeassa että noi isot lyhdyt on kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasiterassi on paras hankinta kodin jälkeen.Se on kuin lisähuone ympäri vuoden.Nyt siellä on myös isot matot "varastossa" rullalla.Saunan jälkeen voi käydä vilvoittelemassa tähän vuodenaikaan.

   Poista
 5. Kaunis terassi ja ihanat nuo lyhdyt.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana tuo lasiterassi :) Kivaa kun joulun odotus alkaa kohta ja saa ruveta laittelemaan joulukotia.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com