27.1.2017

Kuntoilua pilatesrullalla

Kotitreenivälineistä uusin hankinta on pilates rulla, jolla pystyy tekemään pientäkin jumppaa kotona. Näyttepääteen äärellä tulee istuttua pitkiä aikoja, ja välillä itsellä on niskat ihan jumissa. Pilates rullalla voi tehdä venytyksiä selkään, jalkoihin, kylkiin, vatsaan ja muualle kroppaan. Pakkauksen mukana tuli ohjeet ja lisää löytyy netistä. Rullan päällä voi vaikka levähtää päivän päätteeksi muutaman minuutin selällään ja kuuntelemalla vain hiljaisuutta ympärillään; nollata päivän kiire. Rullaa voi myös hiukan vaikka rullailla selkärankaa myöten; jumit lähtee pois hitaasti mutta varmasti.



Hiihtokausi on myös avattu, ja uudet Järvisen pinkit hiihtokäsineet ostin myös. Hiihtopipo on vielä hankinnassa sekä uusi hiihtopuku. Tulee kummasti virtaa uusilla asusteilla lähteä ladulle. New Yorkin matkaajan kortti tuli tänään postista, uskomaton kokemus nuorelle tyttärelle. Kielitaito on petraantunut taas heti kerralla.  Olen luvannut tänne juttua matkasta, jää kuulolle!


4 kommenttia:

  1. Tuota rullaa en oo koskaan kokeillut. Hiihtämään pitäs kyllä lähteä.... Ihanaa viikonloppua ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä saa helposti ja nopeasti venyteltyä kotona vaikka olkkarissa,kun katsoo telkkua!Siinä samalla.

      Poista
  2. Tuo rulla vois olla kyllä hyvä, juuri tällä viikolla on ollut niskat niin jumissa ettei ole tosikaan.

    VastaaPoista
  3. Tuollainen rulla on varmaan kätevä näin korona-aikanakin, kun tulee kotona jumppailtua normaalia enemmän. Ihanat myös nuo hanskat. Itsellä meni vanhat hiihtohanskat hukkaan, joten viime talven käytin työhanskoja hiihtäessä. Saa nähdä milloin hiihtokauden pääsee tänä vuonna avaamaan täällä Etelässä.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com