9.1.2018

Nyhtökaurasta salaatti

Pulled oak Monday- eli nyhtökaurasta tekaisimme iltasalaatin viikonloppuna. Nyhtökauraan saa rapeutta, kun sen ensin öljyssä käyttää paistinpannulla. Laitoimme suolaa ja pippuria (sekoitus) myllystä lisäksi makua tuomaan. Nyhtökaurassa on kauran lisäksi myös hernettä ja papua mukana, proteiiniä siis paljon eikä lisäaineita. Tässäpä ohje nopeaan arkisalaattiin nyhtökaurasta: 

Nyhtökaurasalaatti

Valmis salaattisekoituspussi esim. Hetki suomalainen salaatti 150g
(tai jos itse haluaa pilkkoa salaattia)
kurkkuviipaleita
ananaspaloja
Pulled oak Monday (paista öljyssä pannulla, lisää suolaa ja pippurisekoitusta)

tomaattisiivuja tai omia lempivihanneksia



Nyhtökauraa kannattaa kokeilla, koska se on ihan kasviperäinen ja ekologinen tuote. 

6 kommenttia:

  1. Pitäisi kokeilla! Uskon että salaatti on hyvää.
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä nyhtökauroja on eri tekijöillä erilaisia myös maultaan.Tykästyin tähän,ja ehkä vegaanisuus on hyväksi ruokavaliossa välillä.

      Poista
  2. Salaatit onkin hyviä väli- ja iltapaloja. Herkulliselta näyttää!

    VastaaPoista
  3. Näyttää hyvältä! Mukavaa viikon jatkoa♥

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa hyvältä. Minulle nyhtökaura on ihan outo juttu, mutta pitääkin kokeilla.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com