11.2.2018

Laskiainen ja ystävänpäiväideat

Hyvää sunnuntaita! Päivät ovat jo pidentyneet ja valoisuus on lisääntynyt. Tänään on hiihtoa ja ulkoilua tiedossa näin laskiaissunnuntaina. Ensi viikolla on ystävänpäivä ja kortit pitää jo maanantaina laittaa postiin, että ehtii keskiviikoksi perille. Oikeat postin tuomat kortit ovat aina parasta, ja sillä aidolla ystävänpäivämerkillä varustettuna vielä. Meillä leivottiin eilen laskiaispullia, ja niitä on nyt sekä ystävänpäivän että laskiaissunnuntain kunniaksi. Kokeilin Moilaksen uudella pullamunkkimix- jauholla tehdä pullat, ja niistä tuli ihan hyviä. Ohje löytyy paketista. Pullat ovat pehmeitä ja maukkaita; kerrankin onnistui.

Tänään käyn ostamassa pieniä lahjoja pienemmille kummilapsille ja suvun pienille työille. Kortit teen pikkuapulaiseni kanssa, sydämiä leikataan ja liimataan kortteihin. Täällä oli viime vuoden korteista ideoita. Arne Jacobsenin keittiöliinapakkaus on ystävänpäivälahja tytölleni. Liinoista olikin juttua täällä

Miten sinä muistat ystäviäsi?

10 kommenttia:

 1. Nam kun on hyvännäköisiä pullia:) Ystäviä pitää hemmotella pikkusilla jutuilla ja varsinkin suklaalla:) Leppoista laskiaissunnuntaita ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaa on hyvä lahja myös!Pienikin juttu piristää!

   Poista
 2. Korteilla ja tervehdyksillä muista ystäviäni. Meillä menee juhlimiseksi aina tuo edellinen päivä, koska silloin on meidän hääpäivä.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää hääpäivää teille!

   Poista
 3. Sunnuntai-iltaa sinnekin!
  Laskiaispullilla herkuteltiin täälläkin.
  Ystävänpäiväkortteja tein muutamalle ja lopuille toivottelen sähköisesti tervehdykseni.
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Oikea postikortti on kyllä kiva saada. Ja lähettää. Multa taitaa kyllä tänä vuonna jäädä lähettämättä. Luulen, että teen ystävänpäivänä jotain vähän kivempaa ruokaa ja jälkiruokaa myös. Perhettä hemmottlen. Miehelle ostin jo ystävänpäiväkukat :)

  VastaaPoista
 5. Ääk! Ihania pullia! Tuota pulla-munkki -jauhoa pitää ostaa. En edes muista milloin olisin syönyt pullaa! :O

  Minä laitan ystäville vain viestin ja kiitän ystävyydestä, mutta meillä on tapana juhlia ystävänpäivänä perheen kesken meidän nuorimmaista, kun silloin sattuu olemaan sen molempien nimien nimipäivä ❤ Ja kukkia olen yleensä ostanut kotiin ystävänpäiväksi!

  Ihanaa alkanutta viikkoa sulle Aikku! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marika.Tuo oli paras jauho,jos gluteenitonta haluaa leipoa.Viesti on tärkeä myös keino muistaa ystävää!

   Poista
 6. Herkullisia laskiaispullia <3 Minä en ole enää juurikaan postittanut kortteja vaan laitan tervehdykset joko tekstiviestillä tai fb:n kautta. Hyvää laskiaistiistaita ja tulevaa ystävänpäivää!!!

  VastaaPoista
 7. delicioso para san Valentin.. espero que lo jayas pasado super amiga

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com