20.7.2018

Mihin laitan kasvit ja kukat terassilla?

Mihin laitan kasvit ja kukat terassilla? Tuon kasveja sisältä ja tämä kulmaan laitettava teline on siihen sopiva kooltaan. Ostin Ikeasta valkoisen kukkahyllyn kympillä; tuote oli alennettu siksi, kun se poistuu markkinoilta. Meille tuo hylly sopii tuonne terassille ja siellä se voi olla kesät ja talvet. Nyt siinä on kuumuutta kestäviä viherkasveja, koska lasiset ikkunat lämmittävät niitä ja varsinkin nyt näin helteellä. Iltaisin olen ahkerasti niitä kastellut, kun välillä näyttää sille, että lehdet muuttuvat hyvin vaaleiksi.

Mullanvaihto on meidän kotona ajankohtainen kesäisin. Tykkään vaihtaa mullat siksi kesällä, että on kätevämpi siivota jäljet pihalla nurmikolla kuin sisällä kotona.  Ikeasta löytyi myös suuria ruskeita saviruukkuja aluslautasen kanssa, ja toiseen vaihdoinkin huonosti menestyneen kituliaan viherkasvin. Saa nähdä alkaako se tekemään uusia lehtiä nyt tuossa ruukussa. 


Tämä kasvi kestää kuumuutta ja myös sitä, jos unohtuu kastelukin. Partyliten lyhdyt ovat meillä terassilla kesät talvet. Ne ovat olleet ajattomia malleja, joten ovat olleet hintansa väärti.



Siirrätkö sinä viherkasveja kesällä ulos?





12 kommenttia:

  1. Ompa kiva kukkateline! Mä siirtäisin ulos jos olis oma piha mutta partsille ei oikein mahdu kun siellä on muita kasveja kuten chiliä ja tomaattia.
    Muksaa viikonloppu Aikku ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä meidän lasitettu osa ei myöskään ihan jättisuuri,mutta jotain vihreää mahtuu.Kasvihuoneessa ja -maalla sitten lisää.

      Poista
  2. Eilen palasin lomalta ja kotona vastassa oli nuukahtaneet viherkasvit, saa nähdä pelastaako kastelu heidät. Ulos en ole viherkasveja kesällä nostanut, eikä olisi tainnut auttaakaan "ongelmaani", kun ei ole sielläkään satanut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa ne säilyvät hengissä,kun saivat vettä.

      Poista
  3. Nätti ja tyylikäs hylly. Joulukaktukset siirrän, en muita. Ei minulla monta huonekasvia olekaan.

    VastaaPoista
  4. Kaunis ja näppärä hylly. Meillä lähes kaikki huonekasvit siirtyvät kesäksi terassille ja tuntuvat kyllä pitävän siitä. Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään vaihdoin multia purkkeihin.Ei tule niin paljoa sotkua,kun kesällä vaihtaa ulkona.

      Poista
  5. Onpa ryhdikäs ja tyylikäs hylly. Mulla yksi sun toinen kasvi muuttaa kesällä ulos. Se jotenkin friskaa niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tuonne terassille sopiva.Siihen ei ihan suuret ruukut mahdukaan.

      Poista
  6. Hyvännäköinen kukkahylly!

    VastaaPoista
  7. Kiva hylly. Tuollainen sopisi meidänkin terassille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nurkkaan laitettava malli ei vie niin paljoa tilaa, vaikka tämä ei niin suuri ole kooltaan.

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com