10.8.2018

Loppukesän viinisuositukset - miten hemmottelet itseä?

Työviikko on ohi ja lähes hellekelit ovat tänäänkin. Ilma on kuin linnunmaitoa vai miten se sanonta menikään. Puutarha on tuottanut paljon satoa, ja sieltä saakin tuoretta salaattia, tomaatteja, kurkkua, herneitä, viinimarjoja, vadelmia, yrttejä ja kesäkurpitsaa. Lista on pitkä, mutta se on vain hyväksi tämmöiselle amatöörille, joka yrityksen ja erehdyksen kautta opettelee näitä viljelijän hommia. 

Kesän jälkeen on sisustusintoakin tullut ja olen palkinnut itseäni muutamilla kivoilla sisustustuotteilla. Marimekon keltaiset Lokki- tuotteet olivat alennuksessa ja ostin pyyhettä ja kahvikuppia kotiin. Keltainen väri sopii nyt tähän kesän värimaailmaan; kirkkaan keltaista löytyy nyt auringonkukista tuolla ulkona. 



Loppukesän illan flow-hetkeen ja pysähtymiseen kiireen jälkeen on aika herkutella mustikoilla ja mansikoilla tai pienellä suolaisella kuten tuorejuustoilla ja suolakekseillä. Ostin uusia gluteenittomia kauralastuja. Maku niissä on erinomainen, suosittelen. Juomaksi suosittelen Vuoden rosee-viiniksi  valittua Escapada roseeta. Tämä sopii myös, jos vaikka istut iltaa ystävien tai vaikka parisi kanssa.



Toinen luottoviini on tottakai kesällä ja näin loppukesästä Fresita (mansikan makuinen), jota saa myös 200 ml:n pullossa. Ostan itselleni näitä pieniä pulloja, koska meillä miehen kanssa ei oikein sovi makeusasteet yhteen. Fresitaa saa myös mustikalla höystettynä, jos haluat kokeilla uusia makunautintoja. Fresita pitää jäähdyttää jääkaapissa sen pari tuntia, että se on riittävän kylmää avattavaksi. Pienen pullon korkki on ihan muovinen, ei siis korkkia.






Oletko sinä palkinnut itseäsi viime aikoina?







16 kommenttia:

  1. That cake looks so delicious, it is making my mouth water. Would love to make something like this for a summertime barbecue. Thanks for the share, have a fantastic weekend. Keep up the posts.

    World of Animals

    VastaaPoista
  2. Enpä ole palkinnut itseäni, pitäisi kyllä. Keltaiset ihanuudet olisivat mieluinen palkinto minullekin. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itsekin tuosta Lokki-sarjasta ja keltainen vaan niin energisoiva väri.

      Poista
  3. Ihania kuvia♥ Kiva että siellä on saatu paljon satoa! Kauniita nuo lokki tuotteet! Tuo kakku näyttää niin herkulliselta..nam:) Ihanaa viikonloppua ja kaunista kesänjatkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parasta on,kun saa hakea omia kasvattamia ruoka-aineita,tietää että on puhdasta.Ihanaa viikonloppua sinulle myös !

      Poista
  4. En tiedä palkitsemisesta, mutta herkuteltua on tullut ihan liikaakin. Ihanat nuo keltaiset muki ja pyyhkeet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa vikaa on täälläkin, tänään haettiin oikein kaupasta erikseen herkkuja.

      Poista
  5. Ihanan piristäviä nuo Marimekon tuotteet :)
    Hyvää sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  6. Tasaisin väliajoin :) Ihana tuo kakku, nams...ja Fresita on tosi hyvää! Noista OATS:n lastuista tykkään tosi paljon, vähän terveellisempi sipsejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että on muuten terveellisempi vaihtoehto!

      Poista
  7. Vau, mikä kakku :) ja nuo Marimekon tuotteet niin aurinkoisia. Molemmat viinit ovat minulle aivan outoja. Fresitan pelkään olevan liian makea minun makuuni. Minä hemmottelen/palkitsen itseäni useinkin ja juurikin jollain pienellä pullolla kuohuviiniä. Mukavaa alkanutta viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo pienet pullot ovat käteviä, tulee pari pientä lasillista. Fresita on aika makeaa, siksi tuo pieni pullo onkin riittävä.

      Poista
  8. Ihanan raikas tuo Marimekon pyyhe, ja nuo kaurasipsit on niin hyviä! Itse ostan yleensä niitä punaisessa pussissa olevia, samaa merkkiä siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin itsekin mustikasta ja tuosta chilimausta.

      Poista
  9. Minun palkintoni taisi tänään olla se, kun löysin viimeisen Fasun patukan kaapin perukoilta ja popsin sen suuhuni. 😉😋 Olipas hyvää! Ihana tuo Lokki -kuosi. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lokki on sympaattinen kuosi! Ja taitaa olla suklaa aina herkku itsellänikin. Tänään viimeksi piti kaupasta lähteä hakemaan sitä.

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com