24.10.2018

Rentoutumisen paikka kotona

Ennen lomaani tilasin kolmen kuukauden Mindfullnes-verkkokurssin itselleni. Arki on ollut välillä niin kiireistä ja aikaa pysähtymiselle tai vapaalla täysin heittäytymiselle ei ole oikein ollut riittävästi. Mindfuellnessia voi tehdä kotona, ulkona tai missä vain, kun tila on rauhallinen. Meillä kotona on oma rentoutusnurkkaus divaanisohvan ympärille rakennettuna: viherkasveja, tarjoiluvaunu, pehmeä matto,pitkä verho ja tyynyjä. Tila saa olla minimalistinen. Asensin ohjelman kännykkään ja sitä on helppo käyttää.Ohjelman valikossa on jokaiselle viikolle uudet sisällöt ja harjoitusten kesto minuutteina. Luin vasta artikkelin, jossa käsketään hengittämään syvään ja rauhassa, jolloin aivot saavat käskyn unohtaa muut stressaavat asiat. On siis tärkeä pysähtyä välillä ja antaa mielen rentoutua; kotona siis etsi se rentoutusnurkka tai hyggeilypaikka ja pysähdy hetkeen!

Pukka-tee on ollut oma suosikkitee nyt syksyllä. Tykkään vihreästä teestä ja tässä paketissa on myös mukana muita makuja vihreään teehen sekoitettuna. Kortit sain tyttärentyttäreltäni nimipäivänä lahjaksi. Hän on nyt niin kiinnostunut kirjoittamisesta, tomera eskarilainen.

*Sukhi-pannun alunen saatu blogiyhteistyössä

Onko sinulla keinoja pysähtyä arjen keskellä?

6 kommenttia:

  1. Olen aloittanut joogan ja siellä pystyn pysähtymään, rauhoittumaan ja kuuntelemaan omaa kehoani. Suosittelen!

    VastaaPoista
  2. Olen oppinut ottamaan aikaa itselleni ja askartelemaan ja tuunailemaan, joten se on sellaista pysähtymistä arjen keskellä. Silleen saan pään tyhjäksi kaikista turhista jutuista.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Aikku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti samoin Outi!Siinä askarteluissa näkeekin valmiit tuotokset, ja ajatukset varmasti keskittyvät oleelliseen.

      Poista
  3. Tämä on niin totta ja rentoutua voikin monella tavalla. :) Oma mieli nollaantuu usein lefffaa katsellessa tai kirjaa lukiessa. Nyt olen löytänyt äänikirjat.

    Ihanaa sunnuntaita Aikku. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äänikirjat ovat käteviä ja reissussa tytär ehti kaksi kirjaa kuunnella läpi.

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com