Taivaan värit ovat olleet iltaisin taas niin upeat, että olen nostanut sälekaihtimet ylös olohuoneessa ja ihaillut mitä purppuraisen vaaleanpinaisen, keltaisen ja sinisen sävyjä taivaalla. Syyslomalla olen tänään leiponut suppilovahveropiirakan, koska suppilovahveroita löytyi vieläkin omasta metsästä viikonloppuna.Sain muutaman piirakkapalan myös pahan päivän varalle pakkaseen.
Suppilovahveropiirakka ohje (gluteeniton)
100g margariinia
2 dl gluteeniton kaurajauho
1 dl juustoraastetta
Ripaus suolaa
2 rkl vettä
-sekoita kuivat aineet ja lisää vesi.Nypi taikinaa, että siitä tulee kiinteä.Levitä voidellulle ja korppujauhotetulle (gl) piirakkavuokaan.
Täyte:
reilusti suppilovahveroita
2 dl juustoraastetta
2 munaa
mustapippuria
persiljaa ja ( timjamia )
2 dl ruokakermaa
sipuli (pilko)
Ripaus suolaa
Sekoita täytteen aineet keskenään.Kaada taikinan päälle Ja paista 200 asteessa n.30 min.
Suppilovahveropiirakan voit tehdä vaikka kanttarelleistä myös. Täytteeseen tulevan juuston voit korvata vaikka aurajuustollakin, jos tykkäät siitä.Teen tai kuohuviinin kanssa piirakka sopii myös, jos haluaa juhlistaa vaikka jotain erityistä ja syödä herkullista piirakkaa.
Blogiin on tulossa arvonta loppu viikolla, jos olet kiinnostunut sisustusideoita, niin kannattaa käydä täällä vierailulla!Blogiarvontaa ei ole täällä blogissani ollutkaan pitkään aikaa, joten nyt on jo arvonnan aikakin!
Tässä vielä kuvaa taivaskanavan väreistä tänä iltana.