8.10.2019

Voitko kierrättää klassikko tai design tavaroita?

Keräilen klassikko lamppuja ja niitä löytyy meiltä kotoa jo muutamia, muunmuassa nämä lamput täällä. Löysin sattumalta  Franckly-yrityksen, jonka kautta voit ostaa tai itsekin myydä klassikko ja design-tuotteitasi sekä myös vintagetuotteita. Mikä parasta, niin voit saada hankittua klassikon paljon edullisemmin, kuin mitä jos ostaisit tuotteen uutena.

Francklyn- verkkokaupasta silmiini osui keltainen Muuton Unfold -lamppu. Lampusta on itsellä hyviä kokemuksia, koska meillä on samanlainen mustana keittiössä.  Käytetyn lampun hinta oli edullinen ja se sisälsi myös  postikulut. Lamppu tuli muutamassa päivässä, kun olin sen tilannut verkkokaupasta. Täällä on meidän keittiön mustasta Muuton Unfold-lampusta kuvaa, jos klikkaat tästä! Sen olen myös muuten hankkinut käytettynä.


Tässä on kuva tästä ihanan keltaisesta Muuton Unfold- lampusta. Lampun hankin synttärilahjaksi tyttären tyttärelleni. Ajatukseni on kerätä hänelle aikaa kestäviä sisustustavaroita, joita hän voi sitten joskus "isona" ottaa mukaansa omaan kotiin. Pieni ekaluokkalainen täytti seitsemän vuotta ja toki hänellä oli lahjatoiveena myös Lol-pallo. Tämä lamppu oli kyllä myös mieleinen hänelle.




Muuton Unfold- lamppu on oikea väripilkku tässä keltaisen värissä. Pienen ekaluokkalaisen lempiväri on keltainen, ja se väri on ollut kyllä hänen suosikki jo hyvin pitkään. Nyt tuo Muuton Unfold sitten roikkuu hänen omassa huoneessa katossa. Lamppu valaisee hyvin ja se on kiva vaaleaa kattoa vasten. Alakuvan Marimekko-päiväpeitto on sitä omaa ideologiaani, että suosin ja hankin aikaa kestävää tuotetta kotiin. Koululaisen seinälle ompelin kesällä värikkään kangastaulun, joka on nimeltään Karkuteillä. Kangastaulun ompelemisesta on ollut täällä juttua! Karkuteillä- kangas oli löytö kirpparilta. 


Ostaisitko sinä käytettyä klassikkotuotetta lahjaksi?

5 kommenttia:

  1. Kyllä ostaisin jos tavara on hyväkuntoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä lamppu oli kyllä uutta vastaava.Hyvä, kun voi kierrättää myös laatua.

      Poista
  2. Onpa ihana lamppu! Todellakin voisin ostaa, parastahan on saada edullisemmin klassikoita :)

    VastaaPoista
  3. Tottahan toki voisin ostaa ja antaa lahjaksi. Kivan näköinen lamppu.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com