7.10.2013

Partylite somisteet ja kyntilät

Partylite -yritys on nimenä tuttu monelle sistustuksesta ja kynttilöitä tykkäävälle. Partylite- tuotteiden esittelijät ovat usein pienyrittäjiä, ja sen vuoksi myös tykkään hankkia kynttilöitä ja somisteita heidän kauttaan. Partyliten kynttiöihin olen ollut tyytyväinen, koska ne ovat turvallisia polttaa eivätkä ne kuumene liikaa. Kynttilät ovat nimittäin parafiinia, joten niiden lämpötila ei ole niin kuumaa kuin steariinin.

Pimenevät illat ja syksy tuo mukanaan kynttilät ja somisteet tunnelmaa luomaan. Pidän noin kerran vuodessa partylite-kutsut. Meille on tulossa tulevalla viikolla jotain ihania kynttiläjuttuja, mutta tämän kuvan ihanuuden löysin kirpparilta edullisesti. Pikkuinen taapero tykkää tässä somisteessa käytää kauhaa, kun nykyään hän on on muutenkin jokapaikassa keittiön kaapeilla. Tuote on siis parafiinista tehty kauniin vihreä somiste kynttilälle, jonka sisällä on lasinen astia votiiville tai tuikkivalle.Tulevalla viikolla ajattelin, että piirtelen kaavoja Ottobre-lehdestä, jos sattuisi löytymään ihan liivimekon kaava. Eilen kävimme syömässä Grill it- ravintolassa Oulussa Vanhalla Paloasemalla. Tunnelmallinen ravintola ja kiva sisustus sekä hyvä palvelu. Annokset eivät suuria. Ruoka oli maukasta.

Pari viikkoa lomaan, ja sitä jo tässä odotellassa. Kovin on ollut kiirus syksy. Perjantaina sain kuitenkin yhden kanervan äkkiä laitettua terassille toivottamaan kotiväen tervetulleeksi. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Olisi kiva, jos liityt myös lukijaksi tähän blogiini ja ilahdun jos jätät viestiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com