3.3.2014

Kivik-divaani löhöilyyn

Ikean reissulta meille kotiutui Kivik-divaani.Valitsin siihen mustat päälliset,kun ne nyt oli puoleen hintaan.Beige oli myös tarjouksessa,mutta meidän valkoisten kankaisten huonekalujen hoidon vuoksi tummempaa kuosia.Divaani oli isossa pakkauksessa,joten vaatii kuljetukseen kärryn tai pakun.Helppo koota,kankaat pitää vain silittää ja laittaa paikoilleen kolmeen osaan.Alimmaiseen osaan pitää kangas pingottaa tarroihin,jotka ovat kiinni alhaalla.
 

Kooltaan divaani on reilu, pehmeä ja syvä istuinosaltaan. Mitat: 90 cm leveys, 163 cm syvyys, 83 cm korkein kohta. Istuimen syvyys on 124 cm ja istuinkorkeus 45 cm. Korkeus on suunnilleen sama kuin meidän 2,5 hengen sohvan, joka on eri merkkinen. Ikean sivuilla sanotaan, että Kivik muotoutuu istujan mukaan ja tukee selkää muunmuassa.Päällisen värivaihtoehtoja on monia. Päällisen voi pestä 40 asteessa. Tämä on tärkeä pointti ainakin meillä.


 Kivik sivulta
Tänään olen lyhennellyt verhoja, kun niitä ostan yleensä Ikean reissulta. Kuvassa näkyykin olkkarin uudet verhot, ihan perusvalkoiset puuvillaverhot purjerenkailla varustettuna. Ei pitäisi päästää valoa läpi ja ainakin nyt näyttää ihan hyvälle ikkunassa.
 
Tänään Pavun kanssa herkuteltiin laskiaispullilla. Nams!
 

Hauskaa hiihtolomaa ja viikon alkua!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com