28.11.2016

Jouluisia sisutuskukkia

Joulun aikaan on tarjolla hyvin monelaisia kauniita kukkia ja viherkaseveja. Tänään metsästin hyasintteja, mutta niitä ei ollut vielä tullut. Lasipurkeissa ne ovat kivoja, kun näkyy juuret ja multa. Mutta erityisen kauniita ovat Eukalyptuksen oksat ja muut oksat, jotka säilyvät hyvin maljakossa. Pyöreät maljakot ovat olleet oikein sopivia joulun ajan kasveihin. Askossa oli Black Friday tarjouksessa -40% erivärisiä pyöreitä ja kulmikkaita maljakoita. Bongasitko? Huonekuuset ovat olleet myös blogeissa ja instassa suosittuja tänä jouluna ja oma kuuseni voi vallan mainiosti. Se on erittäin helppohoitoinen ja kasvaa maltillisesti. Tämä kaunis kimppu oli lahja tyttären synttäripäivänä; vihreää, valkoista ja hopeaa.

Ihanaa ensimmäistä adventin aikaa!

7 kommenttia:

 1. Kaunis kimppu. Jep, huonekuuset ovat hoteinta hottia!

  VastaaPoista
 2. Ihana kimppu! Mä oon hypistellyt kaupassa huonekuusta mutta en ole vielä kotiuttanut. Toisaalta tekis mieli laittaa sellainen oikea pieni kuusi maljakkoon.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kimppu. Itse tykkään kovasti hyasinteista ja ensimmäinen avaakin jo kukkiansa ja tuoksu tuo joulumieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en niitä löytänyt,tänäänkin kauppareissulla yritin bongailla.

   Poista
 4. Kaunis kimppu! Useat joulukukat tuoksuvat, joten meille ei niitä voi tuoda. Ja, tästä johtuen meillä onkin useasti juurikin leikkookukkia myös jouluna. Huonekuusi löytyy meiltäkin ja ainakin toistaiseksi on voinut hyvin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat kestäneet jo monta päivää maljakossa!On kestäviäkin kukkia,joten silmänruokaa kauan.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com