28.1.2018

Matkasuunnittelua Thaimaahan

Pitkä ja pimeä talvi on välillä aika rankkaa ihmiselle, joka nauttii auringon valosta ja lämmöstä. Omat matkat ovat talvella suuntautuneet paljon laskettelukohteisiin ja talviharratusten pariin kuten hiihtoon. Keväällä on usein reissun kohteena olleet kaupungit Euroopassa. Tänä talvena teimme yhteisen päätöksen kotona, että lähdemme reissuun hakemaan valoa ja lämpöä; siispä matka on varattu ja seuraavalla lomalla suuntana on Cha-Am Thaimaassa. 

Tammikuu on onneksi loppumassa ja sen on jaksanut tarpoa tällä iloisella asialla, kun on tiedossa ne huojuvat palmupuut ja valkoinen hiekka merinäköalalla. Matkalta odotan myös Thaimaan kulttuuria: temppeleitä, hyvää ruokaa, Bangkokin näkemistä ja niitä ihania käsin tehtyjä koristeluita kukista sekä tietysti thaihoitoja...

kuva lainattu www.aurinkomatkat.fi

Jos haluat käydä lukemassa blogini matkakertomuksia niitä löytyy:

Barcelona ja täällä ruokasuosituksia sekä lisää täällä.
Benalmadena
Dublin
Içmeler 
Irlanti
Lontoo ja täällä
Orlando
Rhodos, täällä lisää ja täällä katamariinimatkasta Rhodokselle
Rooma
Turkki Alanya ja lisää täällä , matkalta shoppailtua ja vielä matkakertomusta sekä täällä .

Miamin matkakertomus onkin myös tulossa tänne, se paikka kyllä vei myös sydämeni...
Mitä suunnitelmia sinulla on lomallesi?

13 kommenttia:

 1. Eikö olekin aina piristävää, kun on mitä odottaa?
  Talvilomaviikolla pidän muutaman vapaapäivän ihan kotioloissa. Huhtikuulle on kuitenkin tiedossa pieni katko arkeen, kun lähdetään ystäväpariskunnan kanssa käymään Budapestissa.
  Kivaa alkuviikolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tärkeää itselle, että on jotain odotettavaa lomalle. Hektinen arki on sitä, että se välistä vie mehut, niin L O M A on aina sitten parasta, silloin saa kännykät sun muut jäädä. Sinulla on ihanaa myös edessä, Budabest on kaunis kaupunki!

   Poista
 2. Meidän perhe haaveilee Australian matkasta...yhdistettynä tällä kertaa Uuteen-Seelantiin.
  Mutta koko talven olen myös unelmoinut Salzburgin matkasta....
  Saa nähdä mikä suunta seuraavana on ja milloin lomat osuvat kohdilleen.

  Pomoni kotiutui juuri Thaimaasta häämatkaltaan! =)
  Ihania lomatunnelmia teille sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa teilläkin ihanille kohteille matkasuunnitelmat. Salzburg voisi olla hyvä kohde itsekin käydä. No täällä nyt odotellaan joku aika ja suunnataan sinne kauas lämpimään.

   Poista
 3. Minulle ei ole nyt talven aikana lomaa, seuraavaksi lomaillaan kesällä. Kuulostaa ihanalta, palmut ja hiekkaranta kuulostavat kyllä paremmalta kuin hyvältä.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Sulla on lomaan aikaa, mutta jotain kivaa kun sinne suunnittelet, niin kyllä se kevät ja kesä sitten saapuu. Mä visualisoin välillä, kun silmät on kiinni, niin kyllä siellä ne palmut huojuu..

   Poista
 4. Ihanaa, teille on kiva matka tiedossa! Suunnittelu on ainakin puolet matkan ilosta.

  Olen käynyt Miamissa kerran, ohimennen. Olimme kotimatkalla Florida Keyseiltä ja poikkesimme lounaalle. Florida Keys on ollut mieluisa kohde ja olemme viettäneet siellä pari lomaa.

  Sitten kun olette kolunneet kaikki maailman kolkat, niin suunnatkaa tänne Pohjois-Carolinaan. Viikko Atlantin rannalla esimerkiksi Emerald Isle ja viikoksi Appalakkien vuorille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, täytyy laittaa korvan taakse tuo Pohjois-Carolina. Paljon on tullut matkusteltua ja uudet paikat kiehtoo. Thaimaa on itselle uusi kohde, ja sen kulttuuria oikein odotan kokevani.

   Poista
 5. Taidan potea kroonista matkakuumetta ja aika yleensä minulla on jo seuraava matka varattuna ennenkuin lähden reisuun :) Seuraavaksi pitäisi päästä laskettelemaan, mutta harvinaista kyllä, meillä ei ole mitään varattuna. Katsotaan, että mistä kotimaankohteista saa vielä majoitusta ja sen mukaan pitää tehdä päätös.

  VastaaPoista
 6. Meillä taitaa olla sama tauti sitten:) Luulen, että keväällä pääsiäisen aikaan mekin käydään laskettelemassa ja hiihtämässä jossain. Meillä on ihan vieressä hyvä hiihtolatu talvisin, niin siksi on käytevää siinä hiidellä.

  VastaaPoista
 7. Ihana kun on jotain noin mukavaa odotettavaa! Kyllä aurinko ja lämpö ovat sitten mukavia:) Vielä ei ole suunnitelmia, ensi syksynä kun on kesälomat olisi kyllä kiva päästä johonkin reissuun:) Mukavaa alkanutta viikkoa❤

  VastaaPoista
 8. Mahtava ja lämmin matka tiedossa.. nauttikaa❤ Leppoisaa tiistaita❤

  VastaaPoista
 9. Thaimaaseen ois kiva päästä! Sulla on ihan reissu edessä 💖

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com