26.9.2020

Miten valokuvat asettelen olohuoneessa hyllyyn?

                                                                                                                * sisältää mainoslinkin

Valokuvat ovat aina olleet osa kotini sisutusta ja valokuvia on esillä paljon eri paikoissa huoneissa. Olohuoneeseen olen laittanut uudet suuret valokuvat  * Granitin kehyksiin, kun tilasin Ifolorilta ristiäiskuvia, canvastaulun, valokuvakirjan ja valokuvaajan ottamat tyttäreni pienten kuvat. 

Nämä pienet tytär ja poika ovat nyt valkoisissa kehyksissä värivalokuvina olohuoneen hyllyn päällä.  Mustavalkoinen kuva löytyy myös keittiöstä, täältä voit nähdä millainen se valokuva on. Olohuoneen valokuva-asetelma on esillä pienten maljakoiden ja suuren maljakon takana valkoisen tason päällä. Maljakkoon otin omasta terassin heinäkasvistani bohomaisia heiniä kuivamaan olohuoneeseen. Heinät ovat kuivaneet ja sopivat hyvin kesällä ostamani bohomaisen tabletin kanssa tuossa olohuoneen hyllyssä.
Valokuville saa erilaista tunnelmaa, kun niihin valitsee kehyksen sen mukaan, mistä tykkäät. Lisäksi valokuvan kehykseen voi laittaa pahvisen pasmiksen, jos haluaa sillä tavalla tuoda ilmettä kuvaan. Näihin valkoisiin Granitin kehyksiin en laittanut muuta kuin värilliset valokuvat, kun mielestäni ne olivat ilman pasimista paremmat. 

Halpa-Hallin kauppareissulta löytyi myös viikonlopuksi hempeitä neilikoita maljakkoon kahdella eurolla. Maljakko on Iittalan Kartio-sarjaa. Olohuone on hyvin vaalea vielä ja syksyn sävyjä ei ole vielä tullut laitettua tekstiileihin. 
Valokuvien järjestystä on helppo vaihtaa tai siirtää tuossa hyllyn päällä, jos haluaa vaihtelua tehdä hyllyn asetelmiin. Itse tykkään, että kuvat osuvat silmiini, kun istun vaikka sohvalla tai lepotuolissa olohuoneessa. 


Haukotteleva pieni poika on niin hellyttävä valokuvana, että siitä on tullut oma lempikuva sisarkuvan lisäksi. Canvas- taulu tulee makuuhuoneeseen toisen canvas-taulun viereen. Canvas-tauluista pidän myös, kun ne ovat kevyitä tauluina ja sopivat sisustukseen ja tilaan mihin vain.Ulkona  näkee niin kaunista ruskan sävyä joka puolella, kun ikkunasta katsoo. Tänään kävimme tyttöporukalla metsäretkellä ja koirat olivat myös mukana. Löysim viikko sitten suppilovahveroita ison määrän, mutta uusia ei ollut tuonne metsään enää tullut. Raikkaassa syysilmassa tänään nuotiolla paistoimme makkaraa ja jälkkäriksi tuli vaahtokarkkeja nutellan kera. Kotoa lähtiessä tuli keitettyä teetä ja kaakaota termariin, joten siitä syntyi oikein hyvä retkitarjoilu tänään. 

Syksy alkaa olemaan meillä hyvällä mallilla, että kasvimaa tarvitsee enää kääntää ja marja-aronia-aitaa leikata päältä. Pihalta on vielä saanut tuotua kasviksia ja maukkaita luumuja puusta. T'änään värkkäiltiin Disney plussaa telkkariin ja älylaitteisiin, mutta saapa nähdä miten tuo meidän Samsungin tv alkaa pelittämään leffoja.Laitatko sinä valokuvia kotona esille?

10 kommenttia:

 1. Valokuvat ovat kiva lisämauste sisustukseen. Mulla on valokuvia sekä taululistoilla että muutama isompi kuva seinillä ja tykkään kovasti. Kauniit ovat sinunkin kuvasi ja sopivat hienosti muuhun sisustukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tauluhylly löytyy myös meillä yhdeltä seinältä. Se on kätevä, kun saa vaihdettua kuvia ilman seinään reikien tekemistä.

   Poista
 2. Meillä on siellä täällä myös valokuvia, eniten taitaa olla nyt jääkaapin ovessa <3
  Minusta valokuvat tuovat persoonallisuutta kotiin ja niistä myös näkee ketkä tai mitkä ovat asukkaille tärkeitä <3
  Ihanaa sunnuntaita sinulle Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo persoonallisuus on hyvä pointti, miten itse kukanenkin tykkää vokuvatauluja laittaa esille ja niitä asetella.

   Poista
 3. Niin kauniit lapset! Ja tuo pikku haukottelija on kyllä hurmaava. Vähemmästäkin sitä kyllästyy kuin kuvattavana olemiseen. Meillä on juuri nyt kaikki valokuvat pakattuina pois. En tiedä kaivelenko niitä tähän taloon enää esille.

  Kauniit kukkaset. Ehtii tässä vielä syksyn ja talven tunnelmista nauttia, kiva nähdä heleitä värejä.

  Iloa syyskuun viimeiseen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tyttären (on sinun kaimasi muuten) pienet ovat esillä monessa paikkaa kuvina meillä. Vauvakuvaus omi onnistunut ja valokuvaajan töihin olimme kyllä tyytyväisiä.

   Poista
 4. Tosi kivoja kuvia! Meillä on pianon päällä muutama kuva, kirjahyllyssä myös muutamia ja makkarissa on tällä hetkellä eniten. Uudet koulukuvat taitavat ulla pian, ne voisi myös kehystää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä valokuvia tarvitaan sisustukseen. Koulukuvat ovat kivoja elementtejä ja saa vaikka kollaasin tehtyä valokuvista seinälle.

   Poista
 5. Ihanat nuo kukat ja kaunis sisustus! Meillä on paljon valokuvia kotona seinillä sekä lipastojen päällä, niistä tulee mieleen muistoja ja hyviä hetkiä 🎀


  VastaaPoista
 6. Kaunista! Jonkun verran on meillä valokuvia esillä, mutta lähinnä seinälle ripustettuna. :)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com