31.10.2022

Arvonta sisustamisesta kiinnostuneille

                                                                                                        *kaupallinen yhteistyö Docendo

Tässä tulee lupaamani blogiarvonta hiukan myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Arvonta on aina kiva järjestää lukijoilleni ja myös uusille blogini lukijoille. Blogiarvontoja on nykyään vähemmän ja *Docendolta sain tämän uunituoreen upean kirjan arvottavaksi nyt teille.

Haluatko vinkkejä ja tietoa kodin sisustamiseen selkeillä ohjeilla ja kuvilla?

Sisustajan käsikirja on uusi Katja Lahden ja Minna Sukuvaaran kirjoittama kirja, jonka ohjeilla opit tekemään sisustussuunnitelman ammattilaisten tavoin. Ihan totta, ja siksi itse ihastuin kirjan sisältöön, koska kirja etenee vaihe vaiheelta läpi, mitä onnistunut  sisustussuunnitelma sisältää ja mitä olisi syytä huomioida. Kirja sisältää kaksi esimerkkikohdetta remontti - ja uudiskohteen. Näet piirustusten ja kuvien  avulla, miten  sisustussuunnitelma lähtee hahmottumaan ja etenemään. Kirjasta löytyy jokaiselle oma lemppari sisustustyyli, joita esitellään kuvin ja tekstin avulla. Oma suosikkini on skandinaavinen ja miksei joskus olisi vaikka loft-henkinenkin. 

Kirjassa on 170 sivua ja siinä on paljon kauniita kuvia, jotka kyllä inspiroivat lukijaa ahmimaan kirjaa kerralla sivuja sivun perään. Tässä vielä kirjan esittelyteksti: 

Ammattilaiset näyttävät, miten sisustussuunnitelma tehdään.

Haluaisitko muokata kodistasi kauniin ja tunnelmallisen, joka olisi sinun näköisesi? Tämän kirjan avulla toteutat haaveesi ja luot viihtyisän, toimivan kodin.

Kirjassa opastetaan, miten rakennetaan toimiva kokonaisuus ja tunnelmallinen tila, missä tyyli ja asukkaiden tarpeet on huomioitu. Sisustusarkkitehdit opettavat piirtämisen taidon oikeassa mittakaavassa, jolloin sisustuksen hahmottaminen ja kalusteiden asettelu onnistuu helposti. Kirjasta löytyy uusia näkökulmia tilasuunnitteluun niin kotiin, vapaa-ajan kohteeseen kuin toimistoonkin, ja se sopii niin aloittavalle sisustajalle kuin jo pitkään toimineelle suunnittelun konkarille.Arvonta-aika on 15.11.2022 klo 18 saakka. Saat arvan liittymällä blogini lukijaksi tai jo olemalla blogini lukija, toisen arvan saat kommentoimalla, onko Docendo sinulle tuttu kustantaja vai kokonaan uusi tuttavuus?Onnea arvontaan!
15 kommenttia:

 1. Hei, osallistun arvontaan, vaikuttaa mielenkiintoiselta kirjalta! Docendo ei ole ennestään tuttu minulle. soili.koti@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Ihana arvonta!
  Tottakai sisustus kiinnostaa aina ja uudet ideat ovat aina tervetulleita!
  Marraskuun alun terveiset!

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoisen oloinen kirja :)
  Kahdella arvalla mukana arvonnassa. Docendo on minulle aivan tuntematon kustantaja.

  VastaaPoista
 4. Minulle outo nimi Docendo en tunne. Kirja on tosi mielenkiintoisen oloinen . Kahdella arvalla mukana arvonnassa. salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Osallistun arvontaan. Docendo on uusi tuttavuus, en ole ennen kuullutkaan, mutta kirja vaikuttaa kiinnostavalta! Kahdella arvalla mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 6. Osallistun arvontaan ja Docendo on hyvinkin tuttu. Mielenkiintoisia tietokirjoja! postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kahdella mukana. On tuttu, muutaman kirjan omistan ja tykkään kovasti. :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 8. En ole kuullutkaan Docendosta. Tämä kirja on varmasti ihana. Olen myös blogisi lukija!
  pia_turunen@outlook.com

  VastaaPoista
 9. Ihana arvonta ja mielenkiintoinen kirja! Minulle Docendo on uusi juttu. ruusuunelmiajavillasukkia@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kyllä on tuttu. Kahdella arvalla mukaan. hamalainentmatgmail.com

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaunis❤️
  Lähetin blogisi sähköpostiin yhteystietoni, mutta sähköposti ei tainnut lähteä.
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com