16.7.2024

Miten tuoksuilla sisustat kotona?

                                                                                                                             *kaupallinen yhteistyö

Tuoksut ja niiden kauniit tuoksutikkutelineet ja -somisteet ovat meillä monella kotona osa sisustusta. Itse tykkään käyttää mietoja tuoksuja esimerkiksi kylpyhuoneessa ja vessassa. Sain hyvän mahdollisuuden testata *Suitsukekaupan kanssa blogiyhteistyönä diffuuseria, appelsiini- ja Lotus-tuoksuja. 



Eteerinen tuoksu on aluksi voimakas, mutta viikon kahden kuluessa tuoksu tasaantuu. Tuoksutikut  pysyvät hyvänä kuukausia ja pitempäänkin oman kokemukseni kautta. Tässä tulee ero esimerkiksi Jyskin tuoksuihin, joita tykkään myös käyttää, mutta niissä ei säily tuoksu eikä neste montakaan viikkoa.



Laitan viikonloppuna tai iltaisin tämän marmorikuvioisen * diffuuserin päälle. Tilasin siihen * Suitsukekaupalta appelsiinin tuoksun. Meidän sisustukseen sopii hyvin ajaton marmorimukuvioinen diffuuseri, joka toimii sähköllä. Diffuuseri vaihtaa värejä ja puhaltaa ihanan lempeää tuoksua ilmaan. Diffuuserin sisään laitan vettä merkkiviivaan asti. Vesihöyry myös kosteuttaa ilmaa tuoksun mukana. Tuote on helppo käyttää ja tuoksua tarvitsee vain laittaa veden sekaan ihan pari tippaa. Eteeriset öljyt ovat siis riittoisia, kun ne on tehty aidoista kasveista.


Mitä hyötyä on sinun käyttää eteerisiä tuoksuja? 

Ympäröivän maailman tuoksut vaikuttavat ihmiseen koko ajan henkisesti, fyysisesti ja psyykkisesti. Jo tuhansia vuosia sitten tähän ymmärryksen innoittamana luotiin jo tuhansia vuosia sitten suitsukkeet. Eteerisiä tuoksuja käytetään myös aromaterapiassa ja hieronnassa. Rentoutuminen ja positiivisen ilmapiirin luominen on näillä tuoksuilla ainakin itselle tärkeää.

Diffuuseri toimii myös lamppuna tai sisustuselementtinä, jos tuoksua ei halua puhalluttaa ilmaan. Hämäränä iltana diffuuseri luo tunnelmaa tilaan kuin tilaan. Tämä somiste sopisi myös vaikka makuuhuoneeseen, jos haluat rauhallisen tilan ennen nukkumaanmenoa itsellesi.



*Suitsukekauppa tekee yhteistyötä myös suomalaisen yrityksen Frantsilan kanssa. Frantsila valmistaa erilaisia eteerisiä tuoksuja Suomessa omalla tilallaan. Oletko kuullut Frantsilasta nimenä tai käyttänyt heidän tuotteita?

Tuoksut ja diffuuserit ovat myös hyvä lahjaidea, ja ovat varmasti mieluisia saajalleen. Tämä minun * Lotus-tuoksu oli kauniissa pakkauksessa, joten se sopii lahjaksi myös tuollaisenaan. Lotus -tuoksutikut ja somiste ovat olleet meillä vessassa esillä ja tykkään sen kauniista somisteen kuviosta sekä tuoksusta. 


Käytätkö sinä kotona diffuuseria tai eteerisiä tuoksuja?



3 kommenttia:

  1. Harmi kun voi astman vuoksi hankkia minkäänlaisia tuoksujuttuja kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis en voi astman vuoksi....jää aina jotain puuttumaan kun kännykällä näppäilee !

      Poista
    2. Tuoksut ovat astmaatikolle huono asia, mutta onneksi voi sisustaa muutenkin kotia.Mukavaa loppuviikkoa sinulle Suvi!

      Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com