24.2.2013

Apinakoukkuja oveen ja Maybeline meikit

Ihanaista sunnuntaipäivää!

Olipa tänään upea hiihtokeli, aurinko paistoi ja suksi luisti loistavasti. Laittelin äsken edelliseen postaukseen tänne myyntiin tyttären vaatekaapin siivouksen tuloksia, paljon pitämättömiä kauniita vaatteita. Osa on ostettu ulkomailta ja osa kotimaasta. Jos olet kiinnostunut niistä niin laita mailia arjahanne@hotmail.com. Voin laittaa lisää kuvia ja tarkempia tietoja sinulle yksityisviestinä.

Apinat ovat tulleet meille kotiin! Ja näin hassusti ne seuraavat mitä meillä kotona tapahtuu.

Tämmöiset koukut löytyivät kirpparilta meidän makuuhuoneen oven yläosaan. Apinat ovat tummat ja metallia. Näihin on hyvä ripustaa väliaikaiseen säilytykseen jotain, vaikka vaatteita tai saunatakkeja.


Halpa-Hallissa tarjouksessa nämä Maybellinen meikit. Käytän yleensä tiettyä merkkiä, mutta nämä houkutteli edullisilla hinnoilla 2€-4€. Joten entisiä luomivärejä ja huulikiiltoja sitten roskiin, koska meikit eivät kestä vuosia. Usein kyllä meikkilaukusta tai kaapin perukoilta löytyy vanhojakin tuotteita.  Joissakin kosmetiikassa on päiväyksiä, miten tuote vanhenee, mutta ei kaikissa. Luomivärit ovat pronssin ja kullan sävyiset. Halpa-Hallissa kannattaa käydä katsomassa kosmetiikkahyllyt, koska siellä on usein tarjoustuotteita hyvin edullisesti. 
Mukavaa viikkoa sinulle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com