11.8.2013

Kuvakollaasi kalenterista ja työpisteen sisustamista

Tein Tiimarin kehyksiin, joita hankin jo keväällä tarjouksesta 1€/kpl, kalenterista kuvakollaasin työpisteen seinälle. Kalenterissa on meidän pikkuisen kuvia ja taustalla on eri kaupunkien kuvia.


Työpisteen hyllyt ovat Ikeasta ja työpöytä samoin. Hyllyissä pidän tavaroita, joita tarvitsee useimmin sekä myös laatikoissa pysyy piilossa myös tavarat. Tietokoneen keskusyksikölle hankin vielä oman telineen sekä yhden rullien päällä olevan laatikoston, koska niitä ei viimeksi ollut varastossa saatavilla Ikeassa. Viihtyisä työpisteen ympäristö auttaa osaltaa työn mielekkyyttä.Tylsän asian kanssa katsomalla seinällä olevaa tulee väkisinkin hyvälle tuulelle.


Valaistuksella on myös tärkeä merkitys. Löysin kirpparilta Ikean mustan pöytälampun,joka nyt väriltään on muodissa sisustuksessa.Lamppu kyllä on siro ja designlampun tyylinen.


Tyttären koulussa tekemä Pikkumyy-vedos, joka sai kehykset ympärilleen. Tämä on tehty tekniikalla, jossa on raaputettu pehmeään kumimaiseen alustaan kuva, ja siitä sitten tehty vedoksia. Minusta aivan ihana Diy-juttu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com