27.9.2013

Ilonan blogissa Valkoinen puutalo ARVONTA

Blogiarvonnat ovat niin jännittäviä käydä osallitumassa, ja joskus se blogiarvonnan voitto voi osua myös sinulle kohdalle. Itse olen voittanut blogiarvonnoissa ja suosittelen niihin osallistumaan. 

Tässä on yksi ihana blogin blogiarvonta, joten kannattaa käydä katsomassa Ilonan blogia. Ilona on taidokas valokuvaava ja hänen blogissa on aina niin upeita kuvia ja tekstejä. Hänen blogiarvonta liittyy seinätarroihin, jos tykkäät seinätarroistam niin tässä voi olla sinun mahdollisuutesi voittaa blogiarvonnassa  http://valkoinenpuutalokoti.blogspot.fi ja muutenkin kannattaa ottaa Ilonan blogi seurantaasi. 

Ja tässä myös  linkki yhden  yrityksen sivuille, joka näitä tarroja valmistaa. Yrityksen sivuilla on näistä seinätarrkoita myös oikein hyvä alennus 50% joistakin tuotteista.... www.tarravimma.fi . Seinätarroilla on helppo ja kätevä päällystää  vanhaa laattaa, jos olet siihen kyllästynyt ja et ole vielä isompaa remonttia keittiöön tai muuhun tilaan  tekemässäm jossa on laattoja. 

Tässä alakuvassa näet, miten seinätarralla voit uudistaa laatan pintaa hyvinkin edullisesti ja helposti. Valkoinen seinälaatta on muutettu harmaalla seinäkukkatarralla ihan erinäköiseksi, kuin jos se olisi vain valkeoinen laattarivi seinällä.Tarravimman Kaakelikukka-tarra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com