Venetsialaiset vietetty Kalajoen ihanissa maisemissa. Eilen grillasimme sen kunniaksi. Omasta puutarhasta on saanut vielä tomaatteja,sipulia,herneitä sekä yrttejä ja sieltä ystäväni tekikin tomaattibasilikaa (tomaatit paloiksi, päälle öljyä ja pippureilla maustettuna). Kasvisnyytit tehdään jokaisen maun mukaan. Pääruokana kanaa ja kahta erilaista makkaraa pilkottuna (tavallista ja espanjalaista chorizo). Patonkia ja foccaciaa.
Jälkkäriksi tummaa Maraboun suklaata ja hedelmäkarkkeja.
Kun kylmä alkaa jo tuntua varpaissa, niin nämä Marimekon sukat on oikein pehmeät, joustavat ja hauskan väriset jaloissa
.
Blogissani on sinulle haaste! (:
VastaaPoistahttp://craftannabell.blogspot.fi/2013/09/haastetta.html
Kiitos, käynpä katsomassa ja viikonloppuna vastailen siihen:)
VastaaPoista