28.12.2013

Diy lahjat pukinkontista

Joulu on nyt melkein takanapäin,viimeisiä päiviä ennen uuden vuoden vaihtumista.Itse odotan vuoden vaihtumista tunteella,että uudet tuulet tulevat puhaltamaan sekä kodin sisustuksessa että työelämässä. Lomalla on kiva nauttia kiireettömyydestä ja pitkistä aamiaisista. Kiva ylläri oli muuten tuo S-marketista löytynyt Castello tuorejuustopaketti ,joka sisälsi pieniä maistiaispakkauksissa. Hyviä olivat kaikki, jopa homejuustot:)

Näin ihania diy lahjoja sain jouluna.Ja tekijänä on ollut kummityttöni 6v äitinsä avustuksella.Kaulakorun neiti on itse suunnitellut,aivan upea luomus!Tämä pääsee kaulaani heti töihin.


Ja sytykkeet olivat hopeahileellä viimeistelty.Lahjaan oli kiinnitetty lahjakortti,jonka toisella puolella luki sytykkeitä ja toisella puolella lahjan antajan nimi.

Täällä pari päivää mennyt sairaana,näinhän se kuuluu mennä,että lomalla sairastellaan. No lääkekuuri on auttanut asiaa. Ennen joulua ehdin tehdä takapihalle lumiukon, jonka nenä oli jo seuraavana päivänä tipahtanut. Ja nyt Ukko on jo melkein sulanut...

Osa joulukukista ei ole vielä avautunut, mutta lähipäivinä on odotettavissa kukkaloistoa lisää. Tänä vuonna en muistanut hakea varastosta Amarylliksen sipuleita, mutta tuolla ne kodinhoitohuoneessa odottaa jos vaikka lähtevät kasvamaan vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com