19.11.2014

Makuuhuoneen tekstiilit

Keräsin tähän pehmeitä lahjaideoita, jos tykkää selkeistä ja laadukkaista paketeista. Meillä on ollut esimerkiksi Marimekon unikkopussilakanoita ja tyynynpäällisiä käytössä vuosia, ja ovat edelleen ihan käyttökelpoisia makkarissa. Väritkään eivät ole haalistuneet, mitä valitettavan usein tapahtuu "ei laadukkaille" tekstiileille, vaikka niitä pesee oikein ja oikeanlaisilla pesuaineilla.

Pellavaisista tekstiileistä olen kauan haaveillut; pellavaisista  lukee täällä blogimaailmassa vain positiivisia kommentteja. Finlaysonilla on Premium-mallisto (nyt on 15% tarjous), H&M:llä omansa  (nyt vain näytti olevan kaikki värit loppuunmyytyjä) ja Kodin Anttilan Anno -sarja sekä Stockmann myy myös pellavaisia makkarin tekstiilejä. Lakana on Balmuirin. Hintahaitari on laaja n. 50€ ja siitä ylöspäin. Minkä näistä ottaisit?

(Kuvat lainattu Marimekon, Finlaysonin, Stockmannin ja Kodinykkösen www-sivuilta)

2 kommenttia:

  1. Ihania poimintoja! Juuri nuo pellavalakanat meillä jo onkin ja haluaisin niin kovasti nuo Finlaysonin torkkupeiton ja koristetyynyn!

    VastaaPoista
  2. Pellavat ois toiveena,kun ovat kehuja saaneet.muuten nuo marimekon motti-huovat oli uutuuksia.Finlaysonin Amanda-sarja oli alessa,jos mielii hankkia!Vaikka hintaa taisi jäädä vielä 115e.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com