20.12.2014

Ajattomia joulukoristeita kotiin

Eilen oli esikoisen valmistumisjuhla, ja myöhään paketoin lahjoja. Blogi on jäänyt sen vuoksi päivittämättä, mutta kuvia on tullut otettua senkin edestä. Ja eiliset juhlatarjoilut olivat herkulliset, tytär on innostunut tekemään kaikkea erilaista mitä itse teen. Laitan kuvia tänne, kun saan ne käsiteltyä.

Tänä jouluna meillle tulee aito joulukuusi, vaikka varastossa on vihreä tekokuusi. Vanhempien metsästä saa hakea kuusen, jospa sellainen kapea ja nätti löytyisi. Tyttärellä on valkoinen kuusi ollut jo kauan esillä. Valkoisessa kuusessa tulee joulukoristeet kauniisti esille. Joulukoristeita on kertynyt meille vuosien saatossa erilaisia kokoelmia. Monilla koristeilla on joku tarina, ja niistä koristeista ei halua luopua, vaikka ovatkin muovia. Näihin ekologisiin ja ajattomiin joulukoristeisiin olen nyt ihastunut tuolla netin syövereissä:

Ferm Living ornamentti-tähti, joka on valmistettu koivusta. M-kokoisena koko on 12x12 cm.


Wooden Star ornamentti L, koivua ryhmässä Sisustustavarat / Koristeet / Joulukoristeet  @ ROOM21.fi (129168)


Nämä timantti-koristeet ovat vanerista ja kooltaan 7,5 cm.

Wooden Diamond 1
Kuva: timantti-joulukoriste, www.fermliving.comDesign House Stockholmin Josefin Hagbergin suunnittelema Joy-sähkökynttelikkö on myös kaunis. Kynttelikkö jäljittelee valkoisia oikeita kynttilöitä ennen vanhaan. Kynttilät ovat hauskasti toistensa lomassa.

Lumityöt kutsuvat ja sen jälkeen lähdetään hakemaan joulukuusta metsästä. Joko teillä on joulukuusi viritetty kotiin? 


Joy electric candlestick by Josefin Hagberg
Joy-sähkökynttelikkö, kuva lainattu www.designhousestockholm.com

2 kommenttia:

  1. Meillä on pitkään nyt ollut aito kuusi ja sitä ennen oli tekokuusi. Ihania molemmat. Itse tykkään simppeleistä vähäisistä koristeista ja paljon kynttilöitä.

    VastaaPoista
  2. Olen valkoisesta kuusesta myös haaveillut. Tutuilla on kuusi kolmessa huoneessa:) että pitäisikö itsekin laittaa ensi vuonna eri huoneisiin.

    VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com