6.12.2014

Itsenäisyyspäivän juhlaan

Itsenäisyyspäivä on hyvin merkitysellinen päivä itselleni. Ukkini oli mukana taistelemassa Suomen itsenäisyyden puolesta sodassa. On ollut suuri onni, että hän oli merkittävä osa lapsuuttani ja aikuisuuttani. Hän oli aina suvun päähenkilö. Meiltä kotoa löytyy muistoja Ukista: valokuvia ja vanhoja tavaroita. Yksi on tämä vanha sininen rottinkitarjotin, joka on ollut isoisoäitini aikoinaan. Juhlapyhinä ja merkkipäivinä suku kokoontui aina Ukin luo, perinteillä oli suuri merkitys suvussa. Äitini hoiti Ukkia ja me lapset samalla saimme olla siinä mukana. Paljon jäi hienoja muistoja, jotka säilyvät aina mielissämme. Toivottavasti monilla aikuisilla ja lapsilla on mahdollisuus olla läsnä isoiso-ja isovanhempien elämässä tai vaikka ei biologisten niin ainakin vanhojen ihmisten lähellä.

 Hyvää itsenäisyyspäivää!


Tämmöinen erikoisuus löytyi laivamatkalla myymälästä: Avivan espanjalaista cavaa eli kuohuviiniä. Sisällä on kultaa tai hopeista kimalletta. Sopii juhlaviin hetkiin.

Spanish cava designed in three metallics (gold, platinum, and rose gold) celebrating the 'magical and bright moments of life'.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com