19.5.2015

Terassikelejä odotellessa

Meidän terassi saa parin viikon sisällä lasit ympärilleen.Lasitetusta tilasta haaveilen olohuoneen kaltaista huonetta. Vanha terassi on purettu ja projekti etenee hitaasti, koska sinne tulee myös uudet laatat lattiaan. Olen ostanut jo viime syksynä Jyskin alesta kuusi huoltovapaata valkoista tuolia. Niille ole etsinyt ruokapöytää. Valkoisten tuolien kaveriksi sopii valkoinen tai harmaja pöytä (Ikean Falster). Lasiterassilla voisi olla kaksi (Kartel) tuolia ja pienempi pöytä (Ikea PS Sandskär) ja apupöytä (Norman Copenhagen Block). Lisäksi tietysti jättikokoisia ruukkuja pari kappaletta ja Partyliten lyhdyt.

Tässä ideoita, joita olen suunnitellut tulevaa kesää varten lasiterassille ja tavalliselle ulkoterassille:

Kuvat: osa omia ja www.finnishdesignshop.fi


Mikä on sinusta terassille paras kaluste tai mitä sinne haluat ehdottomasti laittaa?

4 kommenttia:

 1. Voi, että kuulostaa kivalta ja ideointikuvat ovat kanssa. Mä niin haluaisin sellaisen sohvan jossa terassilla löhötä. Mutta mies ei ole innostunut, kun se ei usko, että se kestää talvet ulkona ja varastona olisi sitten vain tuo lasitettu parveke. Mä vaan jatkan haaveilua:)

  VastaaPoista
 2. Sohva olisi kyllä loistava idea!! Mutta onneksi on nyt näitä huoltovapaita kalusteita, että voi säilyä talvenkin ulkona.

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania terassi suunnitelmia teillä onkaan!

  Kivaa päivää! <3

  VastaaPoista
 4. Oon ihan täpinöissä,kun saa sen lasituksen.Päässä on ajatuksia mitä sinne tulee.Onhan se investointi,mutta jospa sen arvoinen!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com