5.5.2015

Väriä tyynyillä kotiin

Ikean uusista tyynykuoseista meille kotiutui hempeän pastellin mintunvihreä ja värikäs pinkki pöllöaihe. Viimeksi mainittu tulee taaperon käyttöön, kun luetaan tai katsellaan telkkaria olohuoneessa. Minulla alkaa ollakin jo kokolema tyynynpäällisiä, mutta niitä vain ei voi vastustaa. Keväällä mieli halajaa jo väreihin talven jälkeen, siksi inspiroiduin nyt pastellisävyistä ja minttu on nyt in.

 Tämä pöllöaihe oli kyllä niin söpö, että on meillä ihan paraatipaikalla olkkarissa. Pitää vaan ostaa muhkeampi tyyny tämän sisään (50x50cm), tulee pulleat pöllöt. Huomenna onkin jo viikko puolessa, joko teillä on äitienpäivälahjoja mietitty? 

3 kommenttia:

 1. Kivasti tuo uutta ilmettä kotiin kun ostaa just uusia tyynynpäällisiä vain :) Minäkin ostin meille nyt kevääksi/kesäksi vähän vaaleampia ja sitten taas syksyllä/talvella mieli tekee tummempia :) Aurinkoista keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Tyynyillä on tosi helppo vaihtaa ilmettä ja tunnelmaa. Piristää kummasti kun suitsait vaihtaa vain välillä päällisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on,tahtoo vaan kaapissa olla vinot pinot tyynyjä.onneksi voi vain sisukset vaihtaa niistä uusiin päällisiin.Ikean päälliset olivat n.7e/kpl.

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com