4.9.2015

Hidastamisesta

Onpas ollut kiireinen viikko, nämä perjantai-illat ovat parhaita, kun saa hypätä pois aikataulutetusta kalenterista ja vain olla omaan tahtiinsa. Täällä meillä Suomessa on kovin erilaista tämä arki ja kiire seuraa jatkuvasti kintereillä. Mitähän se hidastaminen tarkoittaa käytännössä; vaikka siihen pyrkisi itsekin, niin ei ole juuri meidän kulmilla näkynyt paitsi kesälomalla. Tässä pikapostaus siitä, että aurinko jaksoi paistaa vähän aikaa imuroidessani iltapäivällä kotia.

Lasiterassilla on tänä kesänä kirppislöytönä pulputtanut tämä Partyliten vesiputos; solina vain on sitä musiikkia korville ja sillä on myös se rauhoittava vaikutus. Suosittelen! Sitten tänään Papusen kanssa katsottiin mitä kukkia sisälle voisi vielä tuoda maljakkoon, niin lilat syysleimut ovat pian olleet jo pari kolme viikkoa kukassa. Tästä alkaa meidän viikonloppu ja vaihde laitetaan ykköselle tai vapaalle!




Loikoisaa viikonloppua!      

11 kommenttia:

 1. Nauti syyskuisesta viikonvaihteesta!
  Ja kukkien loisteesta vielä!
  Suomalaiset ovat suorittajakansaa, se on totta.
  Siksi me pakenimme etelään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen huomasin, kun asustelin Espanjassa vähän aikaa. Teillä oli hyvä valinta!

   Poista
 2. Ihana vesiputous! Täällä lapsilla tänään koulupäivä ja itsekin lupauduin erääseen tehtävään eli lähden parin tunnin päästä minäkin koululle....Leppoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luo sitä tunnelmaa lorinallaan ja saa hyvälle tuulelle! Teillä touhukas viikonloppu!

   Poista
 3. Onneks viikonloppuisin saa huilata ja hidastaa tahtia :) Hyvää viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
 4. Onpa kiva tuo vesiputous! Minulle tuli ilmoitus, että tilaamani matto on saapunut, eli nyt hakemaan matto ja sitten kämpän siivous, jotta saan maton lattiaan, saas nähdä sopiiko se ja ennen kaikkea, miten villamatto toimii kahden koiran kanssa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita kuvaa blogiisi matosta! Makkarin villamatto on toiminut kissan kans. Varmaan ainoa matto, joka hylkii kissan karvoja.

   Poista
 5. Wau tuota vesiputousta! Tuo olisi kiva.
  Voi tunnistan niin itseni tuosta suorittamisesta. Kovasti yritän opetella myös hölläilyn jaloa taitoa...

  VastaaPoista
 6. Ihana pieni vesiputous. Välillä huomaa, että kiire "jää päälle" kun on ollut kovin kiireinen työpäivä. Sitä käy jotenkin ylikierroksilla vielä pitkään.

  VastaaPoista
 7. Tämän löysin kirpparilta. Ja laitan sen sisälle, kun terassikausi loppuu. Hölläilyä kannattaa opetella, se on myös itsellä työn alla:)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com