20.9.2015

Synttäritunnelmissa ja koristeita

Tässäpä ideoita synttärikoristeluun, jotka sopivat sekä tytölle että pojalle. Meidän juhlat olivat kolme veen, joten värisävyt olivat hempeää roosaa, pinkkiä, mustaa ja kultaa. Pompomeja piti tehdä myös pinkin eri sävyjen lisäksi mustana ja valkoisena, mutta tämä kiire arki ei sitten antanyt myöten niiden tekoon. Pompomeista onkin postausta täällä. Viime vuoden 2-vee synttäreistä on juttua täällä. Tarjoiluastioina oli limpparille kivoja siksak-kuvioisia pahvimukeja pillien kera. Lisäksi kakkuja ja herkkuja söi sekä aikuiset että lapset mustaraitaisista ja vaaleanpunaisista kertakäyttölautasista. Frozen -teema oli serveteissä ja täytekakussa sekä tarjoiluissa. Cupcake-kupit olivat roosan ja mustan värisiä.


Ilmapallot kiinnitettiin kattoon sinitarralla ja itse palloon narut sitten teipillä. Nämä olivat kivoja katossa koristeina!

3-kylttiin tytär sai ilmaa pillillä puhaltamalla, kun ei ollut mahdollista saada helium-täytettä mistään. Kaupat vuokraavat vappuna laitteet, kun täytetään ilmapalloja. Tähän aikaan ei meillä päin ollut saatavilla erikseen laitetta. Mutta kolmonen oli täynnä ja iloisena keikkui seinällä! Ja viimeinen gladioluksen oksan sai synttärisankari kukkapenkistä! Serpentiiniä oli lisäksi kattolampussa ja seinillä.


Pikkuvieraille ja myös isommillekin oli tarjolla karkkiparkki! Suut makeaksi ja tarjolle myös pientä suolaista. Partyliten uutuuskynttilät oli myös pöydässä koristeena. Pöytä oli sen verran matala, että pienet ylettivät itse ottamaan herkkuja tästä pöydästä.


Lisää tulee vielä tarjoiluista kuvia! Ideoista myös ohjelmista, mitä juhlissa voi järjestää. Frozen -kakku oli niiiiiin söpö ja muista erikoisista tarjoiluista puhumattakaan. Mun tyttäret olivat niin kokkailleet kaikkia herkkuja, minä tein vain voileipäkakun.

Näin juhlatunnelmissa täällä vielä! 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tärkeä on myös yhdessäolo lähimpien ja ystävien kanssa. Harvoin kun juhlitaan.

   Poista
 2. Aivan mahtava koristelu, ihana synttärifiilis pursuaa kuvista <3 Mukavaa maanantaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai sitä hurahtaa näihin juhlasomistuksiin, tyttäret ovat niin taitavia näissä myös. Hyvää alkavaa viikkoa sulle myös!

   Poista
 3. Tuollainen tapa kiinnittää ilmapallot on hurmaava. Todella juhlan tuntua :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallot oli kyllä hyvä idea laittaa noin roikkumaan, kun ei heliumkoneita ole muuten kotosalla!

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com