6.2.2016

Naisellinen tuoksu - vastustamaton

Naisellinen tuoksu on arkena sopivan kukkainen, hento ja ei liian voimakas. Tämän Massimo Dutin hajuveden ostin vieraillessani brändin kaupassa. Töissä en voi käyttää kovin voimakkaita hajuvesiä enkä haluakkaan, sillä työkaveri on astmaatikko. Tällöin ei kannata edes joka päivä laittaa hajuvettä tai sitten sen pitää olla erittäin  kevyttä. Viime keväänä kävin italialaisessa Massimo Dutin myymälässä Barcelonassa ja ostin sieltä tätä ihanaa ja kevyttä hajuvvettä, jossa on erittäin mieto ja kestävä tuoksu. Hajuvesi tuoksuu pionille, ruusulle, bergamontille, mandariinille, pinkille ja omenalle. 

Massimo Dutti in Black oli edullinen hinnaltaan (20 €.), ja luultavasti Suomessa saa tätä alle 30€. Hajuvesi voisi sopia vaikka ystävänpäivälahjaksi tai muuksi lahjaksi, eikö vain? Brändi on muuten kuuluisa vaatteistaan.


5 kommenttia:

 1. Ihan uusi tuttavuus mulle! Pitääpä haistella ens kerralla, kun käyn stokkalla. Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko stokkan valikoimissa.Hintaa tällä oli 20e.Ei siis mikään kallis!

   Poista
 2. Kiitos vinkistä. En tunne lainkaan Massimo Duttin tuoksuja. Merkin kyllä tunnen muodin kautta. Minäkin kävin Barcelonassa Massimo Duttin myymälässä. Ja samoihin aikoihin me siellä kuljettiin kaupungin katuja ja kauppoja:) Massimo Duttin myymälöitä lienee enemmänkin Barcelonassa.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä yhdessä rannan lähellä olevassa ostoskeskuksessa Massimo D:n liikkeessä kävin,ostin pellavapaidan sieltä.On Barcelonassa useita liikkeitä.

   Poista
 3. Oijoi onpä nätti pullo ja sopuisa hintakin vielä. Barcelonassa olen käynyt muutaman kerran, mutta nämä tuoksut olen missannut.

  Mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com