22.3.2016

Kukalle purkki - Riviera Maison

Riviera Maisonilla on paljon kauniita sisustustuotteita, ja niinpä tämä valkoinen kukkapurkki oli juuri sopivan kokoinen tälle tulilatvalle kotona. Ruukkua löytyy eri kokoisena myymälässä. Ajattelin hakea vielä toisen suuremman ruukun olohuoneen pöydälle. Pääsiäiskukaksi tähän ruukkutyyppiin sopisi helmililjaa tai narsisseja kuin pisteenä iin päälle. Valkoinen ruukku tuo hyvin esille vihreät lehdet ja värilliset tai valkoiset kukat.

Pääsiäinen on jo parin päivän päästä, joten meillä ohra on jo ehtinyt kasvaa komeaksi. Mustavalkoisia pääsiäiskoristeita olen yrittänyt etsiä; tuloksetta. Mustavalkoisia pääsiäismunia on blogeissa näkynyt, ja jos joku tietää mistä niitä saa, niin vinkkaa vaan tuonne kommenttikenttään.

Pääsiäinen menee matkalla, mutta niistä lisää instan puolella kuvina. Aurinko on vihdoin tullut esiin, ja vaikka pölyt myös ovat näkyvillä erittäin hyvin; silti tämä valo ja sen voima on sitä mitä juuri tähän aikaan vuodesta tarvitsee eniten.

Joko lomatunnelmissa ruudun  toisella puolella?

8 kommenttia:

 1. Kaunis ruukku! Kyllähän tässä lomaa jo odotellaan...Kaupasta tulin eilen isojen kassien kanssa kotiin, joten ruokaa pitäs olla ainakin...Ihanaa pääsiäistä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi pääsiäisenä saa huilata! Tänä vuonna en ehtinyt mitään pääsiäisleipomuksia tehdä, mutta tulee kai se pääsiäinen näinkin.

   Poista
 2. Ihana ruukku :)
  Minäkään en ole törmännyt musta-valkoisiin koristeisiin. Nettikaupoissa niitä taisi olla mutta enää ei kerkiä tilaukset tulemaan kotia. Itse olisin halunnut myös sellaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein nuo pääsiäiskoristeet ovat värillisiä, siksi kai niitä ei oikein mustavalkoisena löytynyt.

   Poista
 3. Hieno ruukku!
  Tigerissä näin mustavalkoisia pääsiäismunia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ruukku on myös näpsäkkä, ja siksi ajattelin, että haen vielä toisen kaveriksi tälle. Harmi, kun ei ole Tigeriin päässyt. Mutta voikohan vielä olla pääsiäisen jälkeen niitä..

   Poista
 4. Ihana ruukku! Kyllä lapset kovasti pääsiäislomaa odottelee. Aurinkoista pääsiäistä Aikku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti samoin kaikille ihastuttavaa ja rentoa pääsiäistä!

   Poista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com