Myllärin luomusämpyläjauhosta tuli ihanat sämpylät:
50 g hiivaa
n. 10 dl vettä
4 rkl siirappia
3 tl suolaa
n.1,6 kg Myllärin luomu sämpyläjauhoja
1 dl (tai reilu) oliiviöljyä
Laita astiaan siirappi, suola, kädenlämpöinen vesi ja sen jälkeen lisää jauhoja puuhaarukalla hämmentäen. Jauhon määrä riippuu siitä, että millaisen taikinan haluaa. Kun se alkaa olla sopiva, niin lopuksi lisää öljy.Vaivaa, että taikinaan tulee hyvä sitko. Kohota liinan alla. Leivo sämpylät ja paista 225 astetta n. 10 min.
Pullataikinaan käytin eka kertaa Lidln Belbaken erikoisvehnäjauhoja . Taikinasta tuli erinomainen: pehmeä ja hiukan kevyemmän oloinen kuin puolikarkeasta jauhosta. Tein voipullia ja kreemitäytteisiä kierrepullia sekä ihan vaniljakierrepullia.
Hyvää Naistenpäivää!!!
Kiitos samoin sinulle :)
VastaaPoista❤
PoistaHyvältä näyttää leipomukset!
VastaaPoistaHyvää naistenpäivää!
Olin otettu,kun onnistuivat!
PoistaHyvää naistenpäivää, myös sinulle!
VastaaPoistaKiitos samoin blogiystävä!
PoistaHerkullisen näköisiä sämpylöitä, hyvää naistenpäivää <3
VastaaPoistaOli oikein hyvä jauho tuo luomu sellainen...
PoistaVoi harmi, kun noita ei voi haistaa, mutta melkein:) Ihanaa naistenpäivää!
VastaaPoistaVoi kiitti!
PoistaIhanaa pullantuoksuista naistenpäivän iltaa sinulle ♡
VastaaPoistaIhanasti kiitti!
PoistaHerkkusen näköistä pullaa!.
VastaaPoistaMukavaa naistenpäivän loppu iltaa!
Ihmeesti onnistuivat myös maun puolesta!❤
Poista