21.9.2016

Ompelujuttua

Eilen sain ommeltua loppuu jo aikaa aloittamani Nosh-kankaan paidan. Paitaan hurautin koneella kauluksen eri värisellä resorilla kuin hihan resorit. Eteen ajattelin laittaa ison taskun, mutta se jäi ajanpuutteen vuoksi pois. Noshin kankaat ovat aina ihania käytössä; pehmeitä, kauniita kuoseja ja ekologista kangasta. Tämä Tipitii -kangas on pirteä mintun, mustan ja valkoisen yhdistelmä. Pinossa odottaa yhdet housut ja huppari vielä, kun saan sitä harrasteaikaa; jospa viikonloppuna olisi sellaista. 

Pientä flunssaa yrittää iskeä, tylsä olo, mutta työhomman jälkeen käyn pienen lenkin ulkona. Meillä tuo vaahtera on aivan upeassa väriloisteessa pihalla! Näkyy suoraan olkkarista tuo väripilkku ulkoa.


Kivaa keskiviikkoa sulle!

6 kommenttia:

 1. Tulipa siitä söpö:) Sulla taitaa olla saumuri käytössä, sillä saa varmasti tosi siistit saumat. Mulla ei ole ja haaveeksi on jäänyt:) Jos meidän tytöt olisi vielä pieniä, niin tuollaisista kankaista olisi kiva ommella paitaa ja tunikaa. Silloin aikoinaan ei tuollaisia tasokkaita kankaita pahemmin saanut mistään:)

  VastaaPoista
 2. Saumuri on vanha, joka minulla on. Ompelin niillä silloin lapsille aikoinaan paljonkin vaatteita, nyt viritellyt harrastusta uudelleen. Nyt kankaiden kuosit ovat aivan liian ihania, sitten harmittaa kun ei ehdi ompelemaan.

  VastaaPoista
 3. Hieno ja kiva kangas!
  Kivaa illan jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 4. Ihana! Muhun jotenkin iskee kaikki valkopohjaiset kuosit erityisen lujaa ja tää on kyllä tosi kaunis :) <3

  VastaaPoista
 5. Kaunis paita,minulta tuo ompelu taito puuttuu:)

  VastaaPoista
 6. Ihana paita ❤️ Flunssa aalto taitaa olla nyt hurjimmillaan,minä olen vielä välttynyt mutta läheltä liippaa ....
  ✨Hyvää viikonloppua ✨

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com