28.9.2016

Ruskan väritys pihalla

Ruskan väritys on nyt parhimmillaan pihalla. Meillä pensasaita on parhaassa väriloistossaan nyt ja myös vaahtera. Pensasaidaksi suosittelen upean värinsä puolesta näin syksyllä koriste- tai marja-aroniaa. Tähän aikaan vuodesta se nimittäin hehkuu punaisena ruskan väreissä. Keltainen pensashanhikki on hyvä kontrasti punaiselle aronialle rinteessä. Syksyllä on värit niin upeita tuolla ulkona, että kiva katsella omaa pihaa ikkunoista. Omenapuukin on tuottanut satoa, ja nekin helottavat punaisena tuolla pihalla.


Valkoiset pelargoniat ovat vielä myös säilyneet ruukuissa suhteellisen hyvin. Humalaja- köynnös on tehnyt hauskoja kävyn tyylisiä kukkia. 


Maljakkoon sain pihalta katkottua itse kasvatettuja astereita. Kynttilät ovat aina meillä esillä ja polttelen niitä ahkerasti. Iittalan kivituikut ja Partyliten tuotteet ovat kovassa käytössä. Omenoita löytyi vielä puusta ja niitä väriä lisää keittiöön. Keitttiöön on tulossa uusi kattolamppu, kun illat hämärtyvät ja valo ei oikein riitä siellä. Tässä alakuvassa kuvassa omia kukkia pihalta.


Leppoisaa keskiviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Kiitos tiedosta!
  Olenkin miettinyt mikä on tuo kauniin punainen pensasaita.
  Mukavaa iltaa♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marja-aronian marjat ovat myös syötäviä. Tänä vuonna marjoja tuli paljon vähemmän kuin ennen. Kuulemma omenan kanssa tulisi oikein hyvää mehua. Minua viehättää tuo tuuheus ja väritys syksyllä.

   Poista
 2. Ihanan värisiä syksykuvia. Hyvää torstaita!

  VastaaPoista
 3. Kyllä on niin kauniita värejä pihalla.
  Taidan taas viikonloppuna poltella kynttilöitä.

  VastaaPoista
 4. Kaunista syksyn väriloistoa:)

  VastaaPoista
 5. Kyllä nyt on väriloistoa tuolla ulkona: Ihanaa viikonloppua Aikku

  VastaaPoista
 6. Syksy on kyllä kaunista aikaa! Meiltä löytyy myös marja-aroniapensaita etupihalta ja ne ovat todella kauniita tähän aikaan vuodesta!

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com