30.10.2016

Jouluisia koristeita ja värejä

Joulukoristeet ovat olleet jo tovin kauppojen hyllyissä esille. Ranskassa oli sisustusliikkeissä isot määrät pelkästään joulukuusen koristeita näyttävästi esillä väreittäin. Oli vaalenapunaista, valkoista, hopeista, kultaista ja  kuparin väriä. Tykästyin näihin origamin -tyyppisiin koristeihin. Sitten oli paljon eläinaiheisia koristeita. Villeroy & Bochin myymälässä oli myös eläimiä ensin näyteikkunassa ja myymälän sisällä. Tämä metallinen "kuusi" oli kiva, siihen sai kiinni joulukoristeita. Jos joulukuuselle ei ole tilaa kotona, niin tämä kuusi ei tiputa myökään neulasia.

Yksi kiva sisustuskaupan ketju oli tämä ranskalainen Maisons du Monde, jos katsot heidän www-sivut.http://www.maisonsdumonde.com/


Joko joulukoristeita olet kaivanut esiin?


11 kommenttia:

 1. Joka vuosi tulee uusia ihanuuksia, joita tekisi mieli hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se on tuo ongelma, mutta onneksi voi tehdä näyteikkunaostoksia.

   Poista
 2. IHania joulujuttuja. Eilen piipahdin pikaisesti Ikeassa ja pitihän sitä hieman sortua joulukoristeita hipelöimään. Uusia valoja kaipailisime meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä hipelöin noita joulupalloja, mutta onneksi olivat helposti rikki meneviä, niin ei voinut matkalaukussa tuoda kotiin saakka. Jouluvaloja täytyykin uusia välillä, kun ne ei kauaa kestä käytössä.

   Poista
 3. Juu, kaupat pursuaa kaikkea ihanaa. Poro on jo otettu esiin...Ei ihan olkkariin, mutta kumminkin. Kyllä se joulu tulla jolkuttaa...Ihanaa viikkoa 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se pikku hiljaa tulee, yritänkin vähän vältellä liikaa innostumista. Matkalta toin jo joulukalenterin. Kiitos samoin sulle hyvää uutta viikkoa ja toivottavasti oli kiva blogijuhla!

   Poista
 4. Ihania joulukoristeita. Voi tuo metallikuusi olisi kiva omassa kodissa. Saisikohan niitä suomesta? Eilen toin joulukoristelaatikon varastosta mutta en sitten kerennyt niitä katsella sen tarkemmin.
  Muutamat valot olen viritellyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla yrityksellä on verkkokauppa, että sieltä tilaamalla. Luulisin, että näitä löytyy täältä Suomestakin. Viikonloppuna pitää viritellä valoja tuonne ulos ja terasseille.

   Poista
 5. Voih, kyllä joulunodotus on ihan kaikkein parasta koristeineen kaikkineen :)

  VastaaPoista
 6. Tämä aika alkaa olla just hyvää aikaa fiilistellä joulukoristeilla. Mukava laitella tuunnelmavaloja ja mennä Joulua kohti. Kivalta näyttää kuvissa :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihania joulukoristeita siellä. Mielenkiintoinen ja kaunis tuo alimmainen kuusi, johon saa koristeita roikkumaan.

  VastaaPoista

Ilahdun, jos jätät viestiä:) Voit myös laittaa s-postia arjahanne@hotmail.com